עוגת פודינג בננה קפואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי פודינג בננה קפוא. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-30 מנות. אם יש לכם פודינג מיידי בטעם וניל ג'לי, חלב, קרום פירורי קרקר קרקר מוכן לשימוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת פודינג אוראו קפואה, ו עוגת פודינג מנטה קפואה (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסה 2 של בננות; לארגן באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. או עד שיתמזג היטב.
בואו לעמוד 5 דקות. או עד מעובה. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף.
מורחים על פרוסות בננה בקרום.
להקפיא 6 שעות או עד המשרד. כאשר מוכן לשרת, להסיר עוגה מן המקפיא.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. או עד העוגה ניתן לחתוך בקלות. תחתוך את הבננה שנותרה. סדר על גבי עוגה.
טפטוף עם סירופ שוקולד; מפזרים שקדים. אחסן שאריות במקפיא.