עוגת פודינג יונק דבש
מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר חום, תמצית vanillan, אננס בסירופ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. גריז קל 9 - by-9-inch תבנית אפייה.
לטאטא ביצים, סוכר, מלח, ובננה בקערה גדולה עד בשילוב לחלוטין.
להקציף אננס (עם נוזל) עד בשילוב.
מוסיפים את הקמח, סודה לשתייה, קינמון ופקאנים קצוצים לקערה, ולאחר מכן לטאטא עד בשילוב לחלוטין.
יוצקים למחבת מוכנה ואופים עד שהגג מוגדר וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא בעיקר נקי עם כמה פירורים לחים, 35 עד 40 דקות.
העבר מחבת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין, על 2 שעות. לשטוף קערה.
עבור ציפוי גבינת שמנת: באותה קערה (שטף), מערבבים גבינת שמנת וסוכר עד בשילוב.
להקציף בקצרה עד חלקה. בעדינות להקציף רום (או חלב).
מורחים על עוגה מקורר העליון עם חצאי פקאן שמורים.