עוגת פודינג עם אננס קרמל נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 17 מנות. אם יש לך חלב קוקוס, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת אננס הפוכה ללא גלוטן, תפוח מקורמל-פודינג חמאה חום, ו פודינג אננס קולומביאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת ערבוב, לנפות מרכיבים יבשים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
להוסיף מרכיבים שנותרו למעט חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מערבבים עד הבלילה משולבת היטב באמצעות מקצף. מקפלים חמאה מומסת ויוצקים לתוך 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים לריבועים 3 אינץ ומגישים עם אננס מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
7
בסיר, ממיסים חמאה וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
תוסיף וניל. מקפלים אננס חתוך וממשיכים לבשל עד שהתערובת התעבה.