עוגת פודינג ריבס III
זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם חלבונים ביצה, חלב צרוב, ריבסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת פודינג ריבס, ו עוגת פודינג ריבס אני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מורחים ריבס באופן שווה על פני החלק התחתון של קונכיית מאפה. תניח בצד.
בקערות נפרדות לנצח חלמונים וחלבונים ביצה. כדי חלמונים להוסיף סוכר, מלח, קמח וחלב.
מערבבים היטב ואז לקפל בעדינות בחלבון ביצה מוכה.
יוצקים תערובת על שכבת ריבס.
מניחים פאי בתנור שחומם מראש.
אופים 10 דקות, ואז להוריד את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים 40 עד 50 דקות נוספות. מגניב לפני ההגשה.