עוגת פוק ליים מפתח
עוגת פוק לימון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה מבטי קרוקר יש 24672 אוהדים. אם יש לכם סיד מפתח, תערובת עוגת בטי, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פוק ליים מפתח, עוגת פוק ליים מפתח, ו עוגת פוק ליים פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 27 עד 33 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות. עם ידית של כף עץ (1/4 עד 1/2 אינץ 'קוטר), לתקוע חורים כמעט לתחתית העוגה כל 1/2 אינץ', מנגב כף ידית מדי פעם כדי להפחית דבק.
בקערה בינונית, מערבבים יחד מילוי מרכיבים (התערובת תעבה).
יוצקים מעל עוגה; להפיץ באופן שווה על פני השטח, עובד הלוך ושוב כדי למלא חורים. (כמה מילוי צריך להישאר על גבי עוגה.) להכניס למקרר 1 שעה.
מורחים ציפוי על העוגה; מפזרים קליפת ליים.
מקשטים לפי הצורך. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.