קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת פוק ליל כל הקדושים

עוגת פוק ליל כל הקדושים
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם צבע מאכל, מים, תערובת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת פוק ליל כל הקדושים, עוגת פוק ליל כל הקדושים, ו עוגת פוק ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן עוגת הבלילה ואופים במחבת 13x9 אינץ ' לפי הוראות על החבילה. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות. עוגת פירס עם מזלג גדול במרווחים של 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה קטנה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במים קרים; לשפוך על עוגה. להכניס למקרר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
גוון שוט מגניב עם צבעי מזון; מורחים על עוגה. להכניס למקרר 1 שעה. לקשט עם פצפוצים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)