עוגת פטל-אמרטו
טארט קרם פטל-אמרטו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי ביצה, חלב, וופלים וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 22%. נסו טארט שוקולד אמרטו עם קרם משמש, עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, ו עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, למקם עוגיות במעבד מזון, ולעבד עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה, דופק רק עד לשלב. הקש תערובת פירור לתוך הצדדים התחתון ומעלה של 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין קרם, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח, סוכר ומלח בסיר בינוני, כבד. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן.
מניחים ביצה בקערה גדולה. בהדרגה מערבבים תערובת חלב חם לתוך ביצה. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים 2 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים ב 2 כפות ליקר. תערובת כפית לתוך קערה קטנה.
מניחים בקערה גדולה מלאה בקרח. מגניב 20 דקות או עד מקורר ביסודיות, ערבוב מדי פעם. להשליך שעועית וניל.
מורחים קרם צונן לתוך החלק התחתון של קרום מוכן
כדי להכין את שאר החומרים, לארגן פטל על שמנת צוננת. מכסים ומקררים 2 שעות או עד סט.
לשלב ג ' לי ו 1 1/2 כפיות ליקר בקערה קטנה מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או עד ג ' לי נמס, ערבוב פעם אחת.