עוגת פינה קולדה
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית קוקוס, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת פיאפלה קולדה, עוגת פינה קולדה, ו עוגת פינה קולדה.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בתמצית.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם שמנת חמוצה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
במעבד מזון מכסים ודופקים אננס עד שהוא כמעט חלק. מערבבים לבלילה.
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים חמאה עד שהיא תפוחה. מקציפים פנימה את הסוכר, התמצית ומספיק המים של הקונדיטורים כדי להשיג עקביות מתפשטת.
להרכבה מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מהשימורים. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. פרוסט העליון ואת הצדדים.
מקשטים בפרוסות אננס וקוקוס אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.