קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פינה קולדה

עוגת פינה קולדה
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית קוקוס, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת פיאפלה קולדה, עוגת פינה קולדה, ו עוגת פינה קולדה.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בתמצית.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
(קיבלר)(קיבלר)
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם שמנת חמוצה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
במעבד מזון מכסים ודופקים אננס עד שהוא כמעט חלק. מערבבים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
8
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים חמאה עד שהיא תפוחה. מקציפים פנימה את הסוכר, התמצית ומספיק המים של הקונדיטורים כדי להשיג עקביות מתפשטת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
להרכבה מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מהשימורים. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. פרוסט העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מקשטים בפרוסות אננס וקוקוס אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.