גלידת ליצ'י חמש טעמים
גלידת ליצ'י חמש טעמים היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1072 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך חלב, ביצים, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום להקציף יחד סוכר, עמילן תירס, ביצים, אבקת חמישה תבלינים, ומלח קמצוץ עד בשילוב היטב. בחלב סיר כבד מחממים רק לרתיחה ומוסיפים זרם איטי לתערובת ביצה, מטאטא.
להעביר פודינג למחבת ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן. מרתיחים פודינג בעדינות, לטאטא, 1 דקה.
הסר מחבת מחום רפרפת קרירה, ערבוב מדי פעם. רפרפת צ ' יל, מכוסה. עד קר, כ -3 שעות.
בבלנדר purée litchis עם 1/2 כוס קרם ומערבבים לתוך פודינג עם כוס הנותרים קרם. הקפאת רפרפת במכונת גלידה. גלידה עשויה להתבצע 1 שבוע קדימה.