קסטליין עם מסקרפונה ועגבניות ענבים קלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Castellane עם מסקרפונה ועגבניות ענבים קלויים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 586 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, פסטה castellane, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ענב צלוי ועוגת גבינת מסקרפונה, עגבניות ענבים קלויות, ו עגבניות ענבים צלויות באיטיות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם רדיד ורדיד חמאה.
מסדרים עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, במחבת ומפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. צולים עד מעט מנופח, 15 עד 20 דקות.
לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 12 דקות. להזמין 1 1/2 כוסות פסטה בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה היטב ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים מסקרפונה ומערבבים עד מומסים.
מוסיפים מי בישול שמורים, עגבניות, חצי פרמזן, 3 כפות עירית, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור ולזרוק היטב, ואז מגניב כדי להתחמם.
חמאה 3 ליטר (13 על ידי 9 אינץ') gratin או צלחת אפייה רדודה אחרת. לזרוק תערובת פסטה שוב, ואז כף לתוך צלחת גראטן.
אופים פסטה עד זהב תוסס, 18 עד 20 דקות.
* פסטה ניתן להכין · אבל לא אפוי, 3 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר. * ניתן להגיש את הפסטה הטריה מבלי לאפות אותה.
מפזרים עם פרמזן הנותרים עירית.