ריזוטו עם אמרון וקרמל רדיקיו
ריזוטו מתכון עם Amarone ו Radicchio קרמל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו רדיקיו, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו עם רדיקיו, ריזוטו עם רדיקיו, ו ריזוטו צנון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה עם שמן זית במחבת עמוקה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וצנוניות; sauté עד תחילת חום, על 18 דקות.
מפזרים מלח ופלפל; מערבבים עד שהאורז שקוף בקצוות אבל עדיין אטום במרכז, כ -3 דקות.
מוסיפים יין; מבשלים עד שהיין נספג, מערבבים מדי פעם, כ-3 דקות.
להוסיף 5 1/2 מרק כוסות; להגדיל את החום ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד שהאורז הוא רך וריזוטו הוא שמנת, ערבוב מדי פעם והוספת יותר מרק לפי הצורך, על 18 דקות.
הסר ריזוטו מחום; מערבבים הנותרים 3 כפות חמאה וגבינת פרמזן. ריזוטו העונה לטעום עם מלח ופלפל ומגישים.