עוגת פירורים אוכמניות
עוגת פירורים אוכמניות היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר מגורען כ, קמח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת פירורים אוכמניות, אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, ו עוגת פירורים אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון רק מתחיל לקבל צבע על הדף (אתה תהיה אפייה אותו מאוחר יותר), על 5 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
בקערה, לשלב את שיבולת השועל התגלגל, קמח, סוכר חום, 1 אונקיה סוכר מגורען, ולטפטף יחד עד incorporated.
מוסיפים את החמאה הקרה ומשפשפים את החומרים היבשים לתוכו בין האצבעות עד שהחומרים היבשים והחמאה יוצרים בצק מתפורר. תרגע ל-30 דקות.
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את האוכמניות וגרידת לימון יחד. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר ואת קורנפלור ולהוסיף אוכמניות. לזרוק בעדינות לשלב.
יוצקים את תערובת ברי לתוך פגז par-אפוי. קראמבל שיבולת שועל צוננת על האוכמניות, לכסות את העוגה באופן רופף עם נייר ואופים במשך 20 דקות, עד האוכמניות מתחילות להתפוצץ בועה.
הסר את רדיד ואופים עד ציפוי הופך חום זהוב פריך, ואת בועת מיצי אוכמניות בכל רחבי כ 15 דקות נוספות. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.