עוגת פירורים אוכמניות
עוגת פירורי אוכמניות עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיבולת שועל רגילה, אוכמניות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת פירורים אוכמניות, ו עוגת פירורים אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין הבלילה, במקום שיבולת שועל במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק (על 1 דקה). כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיף קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח למעבד מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
הוסף חמאה; דופק 5 פעמים או עד בשילוב. תערובת כפית לתוך קערה גדולה.
מערבבים חלב, תחליף ביצה, וניל, ערבוב רק עד מעורבב.
הוסף לתערובת שיבולת שועל, ערבוב לשלב. מערבבים בעדינות באוכמניות.
יוצקים תערובת לתוך 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה מצופה ספריי בישול (הבלילה תהיה דקה).
כדי להכין ציפוי, לשלב 1/2 כוס שיבולת שועל ושאר החומרים במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק.
מפזרים באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד השחמה קלה ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.