עוגת פירות הדר
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות תה הדרים ועוגת דבש פירות יער, עוגת פירות הדר, ו עוגת פירות הדר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 אום. שורה תחתונה של 9-ב משומן. תבנית אפייה עגולה עם נייר קלף; נייר גריז.
בקערה גדולה מקציפים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה אחרת, לטאטא חמאה, חמאה מומסת, ביצה, מיץ תפוזים, קליפת תפוז וניל. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה 1 כוס תותים פרוסים.
אופים 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים בתבנית 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת; הסר נייר. מגניב לחלוטין.
לציפוי, בקערה קטנה, זורקים תותים עם מיץ לימון וסוכר. מקררים עד להגשה. בקערה אחרת מערבבים ציפוי מוקצף וליקר; מורחים על העוגה.
מסננים תותים; מסדרים מעל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה קצרה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.