עוגת פירות זהובה היא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 45 מנות עם 244 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם תמצית ונילן, דובדבנים מסוכרים, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פירות זהב, עוגת פירות ברנדי מוזהבת, ו עוגת פירות לבנה: עוגת הפירות הקלה של ננה ג'פסון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צימוקים בקערה גדולה; מכסים במים רותחים ומניחים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים היטב ומניחים בצד.
3
בקערה גדולה נוספת, קיצור שמנת וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
5
שלב את הקמח, קרם האבנית, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב. מערבבים פנימה את אגוזי המלך, האננס, הדובדבנים, הקוקוס והצימוקים.