עוגת פירות יבשים ואגוזים
פירות יבשים ועוגת אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 451 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתיה, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, עוגת פירות יבשים ואגוזים, ו עוגת פירות יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש את התנור ל 149°. ריסוס מחבתות כיכר עם תרסיס שמן צמחי או בשורה התחתונה וצדדים עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח לשלב.
מוסיפים את הסוכר החום, את כל הפירות היבשים, ואת האגוזים ומערבבים היטב עם האצבעות. תניח בצד.
בקערה קטנה, להכות את הביצים עם וניל עד אור.
יוצקים את תערובת הביצים על החומרים היבשים ומערבבים היטב עם כף עץ או עם הידיים עד שכל הפירות והאגוזים מצופים בבלילה.
אופים עד העליון הוא חום זהוב עמוק ואת הבלילה נצמדת הפרי נראה להגדיר, על 1 שעה עבור כיכרות קטנות, 10 עד 15 דקות יותר עבור כיכר גדולה. אוהל רופף עם נייר כסף אם העוגה נראית בראונינג יותר מדי. מגניב לחלוטין במחבת (ים) על מדף.
כאשר מגניב לחלוטין, להסיר את העוגה מן המחבת (ים). העוגה שומרת, עטוף אטום בנייר כסף או לעטוף פלסטיק, במשך כמה שבועות בטמפרטורת החדר או לפחות 3 חודשים במקרר. זה יכול להיות גם קפוא לפחות 6 חודשים.
כדי לשרת, לחתוך לפרוסות דקות עם סכין כבדה חדה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;