עוגת פירות יער אדום
עוגת פירות יער אדומה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1253 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: מאוד ברי קצת, עוגת פירות יער, ו עוגת פירות יער.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את העוגה קילו לתוך 9 (3/4 אינץ') פרוסות ולהפיץ כל פרוסה בצד 1 עם ריבת פטל, באמצעות כל הריבה. תניח בצד.
מניחים שכבה של עוגה, ריבה בצד למעלה, בחלק התחתון של 2 1/2-עד 3 ליטר קערת הגשה, חיתוך החלקים כדי להתאים.
מפזרים Framboise. למעלה עם שכבה של פטל ותותים וקרם קוניאק. חזור על שכבות העוגה זרועים Framboise, פטל, תותים וקוניאק קרם, המסתיים בשכבה שלישית של צד ריבה עוגה למטה פטל ותותים.
מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להצליף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. לקשט את הקליפה עם קצפת. קצת יכול לשבת קצת בטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 2 (8 1/2 על 4 1/2 על ידי 2 1/2 אינץ') מחבתות כיכר. קו תחתית עם נייר קלף.
קרם חמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך כ 5 דקות, או עד אור ורך. עם המיקסר במהירות בינונית, לנצח את הביצים, 1 בכל פעם.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה אחרת, לשלב את חלב החמאה ווניל.
מוסיפים את תערובות הקמח והחמאה לסירוגין לבלילה, מתחילים ומסתיימים בקמח. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות, להחליק את צמרות, ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד בודק עוגה יוצא נקי.
כאשר העוגות נעשות, תן להם להתקרר במשך 10 דקות. מוציאים אותם מהמחבתות, מניחים אותם על מדף אפייה ומאפשרים להם להתקרר לחלוטין. לעטוף היטב, ולאחסן במקרר.
מחממים את החלב בסיר נירוסטה בינוני על חום בינוני ומביאים כמעט לרתיחה.
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר על מהירות בינונית גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד חיוור ועבה, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מפזרים על עמילן התירס. הכה על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב, גירוד את הקערה עם מרית גומי.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה.
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. (שימו לב כי זה יהיה להתעבות ולאחר מכן להפוך במהירות ביצים מקושקשות!)
מיד, יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מערבבים את הוניל, קוניאק, חמאה, ושמנת כבדה.
מניחים ניילון נצמד ישירות על פודינג ומקרר עד קר.