עוגת פקאן
פאי פקאן יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 661 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, פקאן, סוכר ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. דופק עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף את החמאה ואת הדופק עד התערובת דומה קמח תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פולסים.
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד להוסיף עד 1 כף מים קרים.)
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב, ולהביא את הבצק יחד ביד. טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף עם ניילון לעטוף במקרר עד מקורר ביסודיות, לפחות 1 שעה.
מגלגלים את הבצק החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח משוריין קלות למעגל 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'.
להעביר את הבצק למחבת פאי 9 אינץ 'לקצץ את הקצוות, משאיר על 1 אינץ' נוסף תלוי מעבר לקצה. טאק הבצק התלוי מתחת עצמו כדי ליצור קצה עבה כי הוא אפילו עם השפה. חליל הקצה כנדרש. להקפיא את קליפת העוגה במשך כ -30 דקות.
בינתיים למילוי: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים יחד את הפקאן, סירופ, סוכר חום כהה, סוכר חום בהיר, חמאה מומסת, וניל ומלח בקערה גדולה.
לטאטא את הביצים מכות לתוך המילוי עד חלקה.
שים את קליפת העוגה על תבנית אפייה ושופכים את המילוי.
אופים על מתלה התנור התחתון עד הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין רופף מעט, 40 עד 45 דקות. (אם הקצוות לקבל כהה מאוד, לכסות אותם בנייר אלומיניום באמצע אפייה.) לקרר את העוגה על מתלה, ולאחר מכן לשרת מעט חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.