עוגת פקאן של אמא
פאי הפקאן של אמא יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, סירופ תירס, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.
הוראות
להתפתח מחסנית 2 piecrusts; בעדינות רול או לחץ יחד. התאמה לתוך pieplate 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
מערבבים יחד ביצים ו-5 המרכיבים הבאים; מערבבים בפקאנים.
יוצקים מילוי לתוך piecrust.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד סט.
* פקאנים קצוצים, בחירה פחות יקרה, ניתן להחליף את חצאי הפקאן.