עוגת צד כתום עם ציפוי שוקולד
עוגת צד כתום עם ציפוי שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 945 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קצפת כבדה, ביצים, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת צד כתום אני, ארוחת ערב Party Series-חלק 4: עוגת תפוזים שקדים, ו עוגת מסיבת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקו עם נייר שעווה חמאה שני 8 מחבתות עגולות אינץ'.
קרם יחד מרגרינה ו 1 1/4 כוס סוכר לבן עד אור ורך. הכה בביצים וקליפה כתומה עד שילוב יסודי. מערבבים 1/2 כוס מיץ תפוזים וחלב.
מערבבים לתוך תערובת מוקרם, ומכים עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות. תערובת בצבעי מאכל כתומים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים במשך 25 דקות. מגניב 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שכבות מחבתות. לקלף את נייר שעווה, מגניב לחלוטין על מדפים תיל. לפצל כל שכבה של עוגה, מה שהופך 4 שכבות דקות.
מפזרים שכבות עם מיץ תפוזים 1/4 כוס.
מפזרים ג ' לטין על המים הקרים בכוס קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
מניחים כוס באמבט מים רותחים, ומערבבים עד שג ' לטין מומס.
הסר מהחום, ולהניח בצד לרגע. קצפת עם סוכר ממתקים עד שרק מתחיל להתעבות. תמשיך להכות בזמן שאתה מוסיף את מיץ התפוזים. לאט לאט לשפוך ג ' לטין, ולשלב ביסודיות. הכה עד נוקשה. ממלאים שכבות עם קצפת בטעם כתום.
בדוד כפול, לשלב ריבועים של שוקולד וחמאה או מרגרינה; מערבבים עד מומס.
בואו להתקרר עד שוקולד מתעבה במקצת.
יוצקים שוקולד על גבי עוגה, נותנים לו לטפטף במורד הצדדים. מקררים את העוגה במשך 24 שעות.
בואו עוגה לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.