קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת צד כתום עם ציפוי שוקולד

עוגת צד כתום עם ציפוי שוקולד
עוגת צד כתום עם ציפוי שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 945 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קצפת כבדה, ביצים, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת צד כתום אני, ארוחת ערב Party Series-חלק 4: עוגת תפוזים שקדים, ו עוגת מסיבת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקו עם נייר שעווה חמאה שני 8 מחבתות עגולות אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
קרם יחד מרגרינה ו 1 1/4 כוס סוכר לבן עד אור ורך. הכה בביצים וקליפה כתומה עד שילוב יסודי. מערבבים 1/2 כוס מיץ תפוזים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מערבבים לתוך תערובת מוקרם, ומכים עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות. תערובת בצבעי מאכל כתומים.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונליצבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
5
אופים במשך 25 דקות. מגניב 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שכבות מחבתות. לקלף את נייר שעווה, מגניב לחלוטין על מדפים תיל. לפצל כל שכבה של עוגה, מה שהופך 4 שכבות דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מפזרים שכבות עם מיץ תפוזים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
7
מפזרים ג ' לטין על המים הקרים בכוס קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
מניחים כוס באמבט מים רותחים, ומערבבים עד שג ' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
הסר מהחום, ולהניח בצד לרגע. קצפת עם סוכר ממתקים עד שרק מתחיל להתעבות. תמשיך להכות בזמן שאתה מוסיף את מיץ התפוזים. לאט לאט לשפוך ג ' לטין, ולשלב ביסודיות. הכה עד נוקשה. ממלאים שכבות עם קצפת בטעם כתום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
10
בדוד כפול, לשלב ריבועים של שוקולד וחמאה או מרגרינה; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
בואו להתקרר עד שוקולד מתעבה במקצת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12
יוצקים שוקולד על גבי עוגה, נותנים לו לטפטף במורד הצדדים. מקררים את העוגה במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
13
בואו עוגה לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.