עוגת צימוקים של קרן-תפוח
אם יש לך בערך 1 שעה ו 30 דקות לבלות במטבח, עוגת צימוקים של קראן-תפוח עשויה להיות נהדרת לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחים טארט, צימוקים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו קינוח זול. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 20%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תפוחים, פאי תפוחים מיושן, ו פאי צימוקים תפוחים.
הוראות
קו 9 אינץ'. עוגת צלחת עם תחתון מאפה; לקצץ אפילו עם קצה של צלחת. הניחו בצד. בקערה גדולה שלבו את הסוכרים, הקמח, עמילן התירס, הקינמון, אגוז המוסקט, הפלפל האנגלי והמלח.
מוסיפים את התפוחים, החמוציות והצימוקים; לזרוק לציפוי.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
חותכים חריצים במאפה. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
אופים ב 400 לום במשך 20 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 30-35 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.