עוגת צנון מטוגנת (עוגת גזר סינגפור)
אם יש לכם רוטב דגים, ביצים, צנון דייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. נסו סינגפור "עוגת גזר", עוגת גזר סינגפור, ו עוגת צנון מטוגנת (???) מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
מקום צנון מגורד במחבת צדדית ישרה גדולה או סיר עם מכסה.
הוסף 1/3 כוס מים ולהביא להתבשל מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים בעדינות עד צנון הוא שקוף ומכרז, על 40 דקות.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325°F (ראה הערה לעיל). בקערה קטנה, לטאטא קמח אורז עם 1 כפית מלח 3/4 כוס מים עד חלקה. מסננים אם יש גושים. מערבבים צנון מקורר וכל מיץ שנצבר.
יוצקים תערובת לתוך מחבת עוגה לכסות בנייר כסף. תעשה כמה חורים בנייר הכסף. הגדר מחבת במחבת צלייה גדולה ולמלא מחבת צלייה באמצע הדרך עם מים חמים.
אופים עד רק המשרד, כ -50 דקות.
בואו מגניב לחלוטין המשרד עבור חיתוך קל, לפחות 4 עד 6 שעות במקרר.
מוציאים עוגה מהמקרר ומתחלקים לשלישים.
חותכים את אחד החלקים לקוביות 3/4 אינץ ' ולהניח בצד. לעטוף ולהקפיא חתיכות שנותרו בפעם אחרת.
בקערה בינונית, לטאטא ביצים עם רוטב דגים.
שמן חום ב-wok או מחבת לא מקל על חום בינוני.
מוסיפים קוביות עוגת צנון ומטגנים, ערבוב, עד זהב פריך, על 5 דקות.
מוסיפים ירקות משומרים, שום ופלפל לבן ומטגנים עד ריחני, כ -30 שניות.
יוצקים ביצים ובצלצלים על תערובת ומבשלים, מקפלים ביצים מהצדדים לאמצע ולוחצים להחזיק את החביתה יחד, עד שהביצים מבושלות דרך (ראה הערה).