אם יש לכם רוטב דגים, ביצים, צנון דייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. נסו סינגפור "עוגת גזר", עוגת גזר סינגפור, ו עוגת צנון מטוגנת (???) מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקום צנון מגורד במחבת צדדית ישרה גדולה או סיר עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף 1/3 כוס מים ולהביא להתבשל מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים בעדינות עד צנון הוא שקוף ומכרז, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
טיפים עגולים לפינה #4
3
הסר את המכסה ותן להתקרר.
4
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325°F (ראה הערה לעיל). בקערה קטנה, לטאטא קמח אורז עם 1 כפית מלח 3/4 כוס מים עד חלקה. מסננים אם יש גושים. מערבבים צנון מקורר וכל מיץ שנצבר.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות