עוגת קוקוס אננס
עוגת אננס קוקוס עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. אם יש לך מלח, ביצים, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת קוקוס ואננס, עוגת קוקוס אננס, ו עוגת קוקוס אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f וחמאה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה מרובע (2 אינץ ' עמוק).
לחמם ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, בעדינות לטאטא כל הזמן, עד פושרת.
הסר קערה מחום והוסף וניל, ולאחר מכן הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד עבה וחיוור ומשולש נפח (כ 5 דקות עם מיקסר עומד או 10 דקות עם יד מוחזקת). מנפים קמח ומלח על ביצים ב 2 קבוצות, מתקפלים בעדינות אך ביסודיות לאחר כל אצווה. מקפלים בחמאה מומסת עד בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה, החלקה צמרות.
אופים עוגות באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי ועוגות זהובות, כ -15 דקות. מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות, ואז להתהפך על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מערבבים יחד מילוי מרכיבים בסיר כבד עד קורנפלור הוא מומס. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז מבשלים, ערבוב, 3 דקות. מילוי מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מביאים מים וסוכר לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
העברה לקערה קטנה וצינה עד מוכן לשימוש.
לקצץ את הקצוות של עוגות במידת הצורך לחתוך כל אופקית לשניים עם סכין משונן ארוך כדי ליצור סך של 4 שכבות דקות. שים 1 שכבת עוגה, לחתוך את הצד, על צלחת עוגה מברשת העליון עם קצת סירופ רום, ואז להפיץ חצי מילוי אננס על זה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת מברשת עם סירופ, ואז להפיץ עם כ 2/3 כוס חמאה שמנת. למעלה עם שכבת עוגה שלישית מברשת עם סירופ, ואז להפיץ אננס הנותרים על זה. למעלה עם השכבה הרביעית, לקצץ בצד למטה, מברשת עם סירופ הנותרים. כפור הצדדים העליון של עוגה עם הנותרים חמאה שמנת, ואז מעיל עם קוקוס.
* שכבות עוגה ניתן לעשות 2 ימים קדימה והשאיר unsplit. שמור, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* מילוי אננס יכול להיות מוכן 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* סירופ רום יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה.* עוגה ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.