שעועית צרפתית חריפה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את השעועית הצרפתית הטאנגי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 ומחירו 42 סנט למנה . מנה אחת מכילה 88 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . אם יש לך שעועית ירוקה, חומץ סיידר, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: My Tangy French Dressing , Tangy Green Beans ו- Tangy Green Beans .
הוראות
במחבת מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בקערה קטנה מערבבים סוכר ועמילן תירס; מערבבים חומץ ו-2 כפות מים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים לתוך מחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך.
בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל, מערבבים את השעועית והמים שנותרו. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 6-8 דקות או עד שהם מתחממים; לנקז.
מוסיפים את תערובת הבייקון ומערבבים לציפוי.
יין מומלץ: שמפניה, בורדו, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם שמפניה, בורדו ובורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל לעתים רחוקות אתה טועה עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אולי תנסה גם בורדו לבן. עבור אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. תערובת ההר בורדו של Terra Blanca "ONYX" עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-103 דולר לבקבוק.
טרה בלנקה "ONYX" הר בורדו בלנד
פטל ודובדבן עם תווים של סיגליות עולים מהכוס ומתערבבים עם תבלין רך ועץ אלון קלוי על האף. טעמים חלקים ושופעים של פטל שחור, דובדבן שחור וקסיס עוטפים ליבה של טאנינים מלאים אך רכים. תווי ארז עם נגיעות קלות של תבלינים מתקפלים לטעמי דובדבן ופירות יער מתמשכים מוקפים בים של שוקולד עשיר בחך.