תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס עם מילוי פטל. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית ונילן, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, ו עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין מילוי, לשלב פטל, 1/3 כוס סוכר, 2 כפות מים, ו 1/8 כפית מלח בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד פירות יער להישבר.
מרכיבים שתצטרך
פטל
פירות יער
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
שלב עמילן תירס וליקר; מערבבים עם מקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
ליקר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מוסיפים תערובת קורנפלור לתערובת פטל, ערבוב עם מקצף; לחזור לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה מאוד, תוך ערבוב כל הזמן. תערובת כפית לתוך קערה; לכסות ולקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
פטל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
כדי להכין עוגה, מעיל 3 (8 אינץ') מחבתות עוגת מתכת עגולות עם תרסיס אפייה, ותחתיות קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם תרסיס אפייה; להגדיר מחבתות מוכנות בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
6
לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
7
מערבבים עם מקצף, אבקת אפייה ומלח בקערה; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מניחים 1 1/4 כוסות סוכר, שמן, חמאה, וניל בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית במשך 5 דקות או עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
9
להוסיף מי קוקוס; לנצח במהירות נמוכה 1 דקה או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס
10
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה 1 דקה או עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
11
מניחים 6 חלבוני ביצה בקערה גדולה ונקייה. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
12
להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם; לנצח 1 דקה. מערבבים רבע תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לקפל בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
13
אופים ב 350 במשך 19 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
14
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
15
כדי להכין ציפוי, במקום 3 חלבוני ביצה וקרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
16
שלב 1/2 כוס סוכר, 3 כפות מים, ו 1/8 כפית מלח בסיר; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 25
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
17
עם מיקסר במהירות נמוכה, יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק במורד הצד של קערת ערבוב. בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה; לנצח 3 דקות או עד עבה וקריר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוט
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
בלנדר
18
כדי להרכיב עוגה, מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; להפיץ עם חצי מילוי (כ 1 כוס), עוזב גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, ולהתפשט עם מילוי שנותר, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
19
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. בעדינות לחץ פתיתי קוקוס לצדדים של עוגה.