עוגת קוקוס עם מילוי פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס עם מילוי פטל. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית ונילן, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, ו עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב פטל, 1/3 כוס סוכר, 2 כפות מים, ו 1/8 כפית מלח בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד פירות יער להישבר.
שלב עמילן תירס וליקר; מערבבים עם מקציף עד חלקה.
מוסיפים תערובת קורנפלור לתערובת פטל, ערבוב עם מקצף; לחזור לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה מאוד, תוך ערבוב כל הזמן. תערובת כפית לתוך קערה; לכסות ולקרר עד הצורך.
כדי להכין עוגה, מעיל 3 (8 אינץ') מחבתות עוגת מתכת עגולות עם תרסיס אפייה, ותחתיות קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם תרסיס אפייה; להגדיר מחבתות מוכנות בצד.
לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים עם מקצף, אבקת אפייה ומלח בקערה; מערבבים עם מקצף.
מניחים 1 1/4 כוסות סוכר, שמן, חמאה, וניל בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית במשך 5 דקות או עד פלאפי.
להוסיף מי קוקוס; לנצח במהירות נמוכה 1 דקה או עד בשילוב.
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה 1 דקה או עד משולב היטב.
מניחים 6 חלבוני ביצה בקערה גדולה ונקייה. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש.
להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם; לנצח 1 דקה. מערבבים רבע תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לקפל בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 19 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין ציפוי, במקום 3 חלבוני ביצה וקרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש.
שלב 1/2 כוס סוכר, 3 כפות מים, ו 1/8 כפית מלח בסיר; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 25
עם מיקסר במהירות נמוכה, יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק במורד הצד של קערת ערבוב. בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה; לנצח 3 דקות או עד עבה וקריר.
כדי להרכיב עוגה, מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; להפיץ עם חצי מילוי (כ 1 כוס), עוזב גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, ולהתפשט עם מילוי שנותר, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. בעדינות לחץ פתיתי קוקוס לצדדים של עוגה.