הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס, עוגת דלעת מייפל עם ציפוי שוקולד קוקוס קרם חמאה, ו פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
כדי להכין עוגה, מעיל 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. קל מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; מחבתות אבק עם 1 כף קמח.
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, כ 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להמשיך להכות עד תערובת ביצה לבן מתקרר (כ 12 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מקציפים 1/4 כוס חמאה עד אור ורך; מערבבים 1/4 כפית תמצית, אם תרצה. מקפלים 1 תערובת ביצה לבן. מקפלים תערובת חמאה לתוך תערובת ביצה לבן שנותר, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קפה מבושל חזק וחם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
15
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי כוס 1. חזור פעמיים עם שכבות עוגה וזיגוג 1 כוס, המסתיים בשכבת עוגה; מורחים הנותרים זיגוג מעל וצדדים של עוגה.