קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס

עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס קלוי של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם קוקוס. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה, פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, ו כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מורחים את הקוקוס באופן שווה על תבנית אפייה וטוסט עד חום זהוב קלות, ערבוב פעם אחת, 8 עד 10 דקות. כבה את התנור ותן לקוקוס לשבת בתנור עד יבש מאוד ופריך, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מביאים מים וסוכר לרתיחה. מערבבים את הקוקוס, להסיר מהחום ולתת לשבת לפחות 30 דקות ועד 4 שעות. מסננים את הנוזל לסיר נקי, מביאים לרתיחה ולתת לבשל עד התערובת מופחתת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בואו מגניב.
6
מערבבים את החלב ואת שעועית וניל וזרעים בסיר בינוני לא מגיב ומביאים לרתיחה מעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
לטאטא יחד את החלמונים, סוכר קורנפלור בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא את החלב החם לתערובת הביצה ואז להחזיר את התערובת לסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. לגרד את התערובת לתוך קערה ולהקציף ברום ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
סירסיר
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
מערבבים את פודינג ושמנת בקערה שוט עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מקציפים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
11
מוסיף את פודינג קוקוס ומלח ומכה עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
פודינגפודינג
מלחמלח
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 2 (9 על 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
13
לטאטא יחד את החלב, חלבונים, זרעי שעועית וניל תמצית וניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שעועית ונילשעועית וניל
חלבוניםחלבונים
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
14
בקערה של מערבל מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. עם מערבל פועל במהירות נמוכה, להוסיף את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם ולהמשיך להכות עד תערובת דומה פירורים לחים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
15
מוסיפים את כל תערובת החלב למעט 1/2 לפירורים ומכים במהירות בינונית עד שהתערובת חיוורת ורכה, כ -1 1/2 דקות. עם מיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף 1/2 כוס הנותרים של תערובת החלב, להגדיל את המהירות בינונית לנצח 30 שניות יותר. לגרד צדדים של קערה ומערבבים במשך 20 שניות יותר. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבת העוגות להחליק את צמרות באמצעות מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
מחבתמחבת
16
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, 22 עד 24 דקות. מגניב במחבת על מדף אפייה במשך 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב הצד של המחבת והפוך עוגות על מדף האפייה, הסרת נייר קלף, ולתת מגניב לחלוטין, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
17
באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך כל עוגה אופקית לתוך 2 שכבות. שמור 1 של השכבות התחתונות השטוחות עבור החלק העליון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
18
מניחים שכבה נוספת על קרטון עגול לחתוך בצד ומברשת עם כמה סירופ פשוט קוקוס. כף 1/3 של מילוי הקוקוס על העוגה באמצעות מרית מתכת קטנה לקזז, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה העוגה. חזור עם 2 שכבות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
19
מברשת את הצד לחתוך של שכבת העוגה השמורה עם הסירופ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
20
מניחים את השכבה לחתוך בצד למטה על גבי העוגה.
21
כפור את הצדדים העליון של העוגה עם קרם חמאה. לטפי את הקוקוס על צידי העוגה ומפזרים את הקוקוס הנותר על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(חוֹרֶף)חמאה רכה, למחבתותחמאה רכה, למחבתות5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה, ועוד עבור מחבתותקמח עוגה, ועוד עבור מחבתות2(יכול להיות או להרחיק)רום קוקוס (מומלץ: מליבו)רום קוקוס (מומלץ: מליבו)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים3(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפודינג קוקוס (מתכון לעיל), קרפודינג קוקוס (מתכון לעיל), קר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפודינג קוקוס (מתכון לעיל) (קר)פודינג קוקוס (מתכון לעיל) (קר)6largesחלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר4largesחלמוניםחלמונים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קר מאודקרם כבד קר מאוד1צביטהקמצוץ מלח ים משובחקמצוץ מלח ים משובח11 קילו קישואים,מלח ים משובחמלח ים משובח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס ממותקקוקוס ממותק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס ממותקקוקוס ממותק3מקלותחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך12(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, חתוכה ל -12 חתיכות, מעט קרחמאה לא מלוחה, חתוכה ל -12 חתיכות, מעט קר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1שעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטיםשעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטים1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר