עוגת קוקוס קפואה
מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך גבינת שמנת פילדלפיה, תוספת שמנת מוקצף תוספת ציפוי, מוכן לשימוש פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת קוקוס ללא בישול, ו לימאת קוקוס קפואה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף חלב, מכות עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים בקוקוס, ציפוי מוקצף ותמצית. כף לקרום.
להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
הסר עוגה מן המקפיא על 15 דקות. לפני ההגשה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד העוגה ניתן לחתוך בקלות. שאריות פאי במקפיא.