קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קטיפה אדומה "דגית".

עוגת קטיפה אדומה "דגית".
את המתכון "פישי" עוגת קטיפה אדומה אפשר להכין תוך כ-45 דקות. תמורת 72 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 16. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת קטיפה אדומה {שבוע הקטיפה האדומה}, עוגת גליונות קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדומה קלאסית, ועוגיות קטיפה אדומה בשחור-לבן {שבוע הקטיפה האדומה/שבתות עם רייצ'ל ריי}.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בקבוק צבע מאכל אדום, אופציונליבקבוק צבע מאכל אדום, אופציונלי
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה וניל, טעם חמאה וצבעי מאכל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים קמח, קקאו וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מערבבים את החמאה והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת החמאה לתערובת המוקרמת. מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות במשך 10 דקות לפני שמוציאים לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להקפאה, טורפים יחד חלב וקמח בסיר. מבשלים, על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד, במשך 5 דקות או עד שמסמיך. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את טעם הוניל והחמאה. מוסיפים בהדרגה את תערובת החלב שהתקררה ומקציפים 4 דקות או עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. עוגה מקוררת כפור. מקשטים בדג גומי ותולעים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
GummiesGummies
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קטיפה אדומה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
קסטלר קאווה רוסדו
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.