עוגת קטיפה אדומה "דגית".
את המתכון "פישי" עוגת קטיפה אדומה אפשר להכין תוך כ-45 דקות. תמורת 72 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 16. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת קטיפה אדומה {שבוע הקטיפה האדומה}, עוגת גליונות קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדומה קלאסית, ועוגיות קטיפה אדומה בשחור-לבן {שבוע הקטיפה האדומה/שבתות עם רייצ'ל ריי}.
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה וניל, טעם חמאה וצבעי מאכל אם רוצים.
מערבבים קמח, קקאו וסודה לשתייה.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת החמאה לתערובת המוקרמת. מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות במשך 10 דקות לפני שמוציאים לרשתות לצינון מלא.
להקפאה, טורפים יחד חלב וקמח בסיר. מבשלים, על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד, במשך 5 דקות או עד שמסמיך. מכסים ומצננים.
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את טעם הוניל והחמאה. מוסיפים בהדרגה את תערובת החלב שהתקררה ומקציפים 4 דקות או עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. עוגה מקוררת כפור. מקשטים בדג גומי ותולעים אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קטיפה אדומה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![קסטלר קאווה רוסדו]()
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.