קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קטיפה אדומה וירוקה!

עוגת קטיפה אדומה וירוקה!
עוגת קטיפה אדומה וירוקה! הוא קינוח שמגיש 14. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 251 קלוריות . תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת קטיפה אדומה Tres Leches {שבוע הקטיפה האדומה} , עוגת סדינים קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדומה קלאסית ועוגיות קטיפה אדומה וירוקה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
משמנים תבנית גיליון בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מועכים יחד קיצור ירקות וסוכר בקערה גדולה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי; טורפים פנימה ביצים עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים חלב חמאה, אבקת קקאו, מלח ותמצית וניל לתוך התערובת המקצרת עד שהמרכיבים הנוזליים מקבלים צבע ומרקם אחיד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
נייר אורזנייר אורז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מנפים קמח לתוך החומרים הנוזלים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
יוצקים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים קלות צבע מאכל אדום לקערה אחת של הבלילה וצבע מאכל ירוק לתוך קערת הבלילה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
קפלו במהירות 3/4 כפית סודה לשתייה ו-1 1/2 כפית חומץ לבן לתוך קערת הבלילה האדומה; מקפלים במהירות 3/4 כפית סודה לשתייה ו-1 1/2 כפית חומץ לבן לתוך קערת הבלילה הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את הבלילה האדומה והירוקה לתבנית התבנית המוכנה בצבעים מתחלפים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה משחימה קלות מלמעלה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מניחים להתקרר לחלוטין לפני ההקפאה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "