עוגת קטיפה אדומה וירוקה!
עוגת קטיפה אדומה וירוקה! הוא קינוח שמגיש 14. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 251 קלוריות . תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת קטיפה אדומה Tres Leches {שבוע הקטיפה האדומה} , עוגת סדינים קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדומה קלאסית ועוגיות קטיפה אדומה וירוקה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
משמנים תבנית גיליון בגודל 9x13 אינץ'.
מועכים יחד קיצור ירקות וסוכר בקערה גדולה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי; טורפים פנימה ביצים עד להטמעה מלאה.
מערבבים חלב חמאה, אבקת קקאו, מלח ותמצית וניל לתוך התערובת המקצרת עד שהמרכיבים הנוזליים מקבלים צבע ומרקם אחיד.
מנפים קמח לתוך החומרים הנוזלים עד לאיחוד.
יוצקים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת.
מערבבים קלות צבע מאכל אדום לקערה אחת של הבלילה וצבע מאכל ירוק לתוך קערת הבלילה השנייה.
קפלו במהירות 3/4 כפית סודה לשתייה ו-1 1/2 כפית חומץ לבן לתוך קערת הבלילה האדומה; מקפלים במהירות 3/4 כפית סודה לשתייה ו-1 1/2 כפית חומץ לבן לתוך קערת הבלילה הירוקה.
יוצקים את הבלילה האדומה והירוקה לתבנית התבנית המוכנה בצבעים מתחלפים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה משחימה קלות מלמעלה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מניחים להתקרר לחלוטין לפני ההקפאה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "