קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קילו גבינת שמנת מושלמת

עוגת קילו גבינת שמנת מושלמת
גשו לסופר וקנו תמצית vanillan ו 1/4 כפית תמצית שקדים, סוכר מגורען superfine, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם דבש קצפת, עוגת קילו גבינת שמנת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קילו גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 8 ½ על 4 ½ מחבת כיכר אינץ עם תרסיס אפייה הוסיף קמח. מחבת שורה עם קלף paper.In כוס מדידה נוזלית, לטאטא את הביצים ותמציות ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד עם המקצף מצורף, להכות את החמאה וגבינת שמנת במשך כחמש דקות או עד קל מאוד שמנת. לגרד את הקערה מדי פעם. עם ריצת המיקסר, להוסיף את הסוכר לאט מאוד-זה צריך לקחת עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המלח וקערת גירוד שוב.להפחית את מהירות המיקסר מעט מאוד בהדרגה להוסיף את תערובת הביצה / לחלץ כמה כפות בכל פעם. תהליך זה צריך לקחת בערך 2 דקות. לאחר הוספת הביצים, להמשיך להכות במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה ממיקסר לעמוד לנפות את הקמח על 1/2 כוס בכל פעם לתוך הבלילה, ערבוב עם מגרדת חובה כבדה עד מעורבב היטב. ודא שכל הקמח משולב על ידי גירוד הבלילה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שים את הבלילה במחבת, להפיץ אותו באופן שווה ואופים במשך כ 85 דקות ב 325 F. עוגה צריך ליצור כיפה וסדק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תן לו להתקרר במשך כ -20 עד 30 דקות במחבת, ולאחר מכן לשחרר בזהירות ולהסיר מחבת על ידי היפוך, קילוף קלף, והתהפכות שוב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תן לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.