עוגת קילו גבינת שמנת מושלמת
גשו לסופר וקנו תמצית vanillan ו 1/4 כפית תמצית שקדים, סוכר מגורען superfine, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם דבש קצפת, עוגת קילו גבינת שמנת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קילו גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 8 ½ על 4 ½ מחבת כיכר אינץ עם תרסיס אפייה הוסיף קמח. מחבת שורה עם קלף paper.In כוס מדידה נוזלית, לטאטא את הביצים ותמציות ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד עם המקצף מצורף, להכות את החמאה וגבינת שמנת במשך כחמש דקות או עד קל מאוד שמנת. לגרד את הקערה מדי פעם. עם ריצת המיקסר, להוסיף את הסוכר לאט מאוד-זה צריך לקחת עוד 5 דקות.
מוסיפים את המלח וקערת גירוד שוב.להפחית את מהירות המיקסר מעט מאוד בהדרגה להוסיף את תערובת הביצה / לחלץ כמה כפות בכל פעם. תהליך זה צריך לקחת בערך 2 דקות. לאחר הוספת הביצים, להמשיך להכות במשך דקה אחת.
הסר קערה ממיקסר לעמוד לנפות את הקמח על 1/2 כוס בכל פעם לתוך הבלילה, ערבוב עם מגרדת חובה כבדה עד מעורבב היטב. ודא שכל הקמח משולב על ידי גירוד הבלילה מלמטה.
שים את הבלילה במחבת, להפיץ אותו באופן שווה ואופים במשך כ 85 דקות ב 325 F. עוגה צריך ליצור כיפה וסדק.
תן לו להתקרר במשך כ -20 עד 30 דקות במחבת, ולאחר מכן לשחרר בזהירות ולהסיר מחבת על ידי היפוך, קילוף קלף, והתהפכות שוב.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.