קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קילו גבינת שמנת מושלמת

עוגת קילו גבינת שמנת מושלמת
גשו לסופר וקנו תמצית vanillan ו 1/4 כפית תמצית שקדים, סוכר מגורען superfine, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם דבש קצפת, עוגת קילו גבינת שמנת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קילו גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 8 ½ על 4 ½ מחבת כיכר אינץ עם תרסיס אפייה הוסיף קמח. מחבת שורה עם קלף paper.In כוס מדידה נוזלית, לטאטא את הביצים ותמציות ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד עם המקצף מצורף, להכות את החמאה וגבינת שמנת במשך כחמש דקות או עד קל מאוד שמנת. לגרד את הקערה מדי פעם. עם ריצת המיקסר, להוסיף את הסוכר לאט מאוד-זה צריך לקחת עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את המלח וקערת גירוד שוב.להפחית את מהירות המיקסר מעט מאוד בהדרגה להוסיף את תערובת הביצה / לחלץ כמה כפות בכל פעם. תהליך זה צריך לקחת בערך 2 דקות. לאחר הוספת הביצים, להמשיך להכות במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר קערה ממיקסר לעמוד לנפות את הקמח על 1/2 כוס בכל פעם לתוך הבלילה, ערבוב עם מגרדת חובה כבדה עד מעורבב היטב. ודא שכל הקמח משולב על ידי גירוד הבלילה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שים את הבלילה במחבת, להפיץ אותו באופן שווה ואופים במשך כ 85 דקות ב 325 F. עוגה צריך ליצור כיפה וסדק.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תן לו להתקרר במשך כ -20 עד 30 דקות במחבת, ולאחר מכן לשחרר בזהירות ולהסיר מחבת על ידי היפוך, קילוף קלף, והתהפכות שוב.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תן לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.