קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קילו גבינת שמנת מושלמת

עוגת קילו גבינת שמנת מושלמת
גשו לסופר וקנו תמצית vanillan ו 1/4 כפית תמצית שקדים, סוכר מגורען superfine, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם דבש קצפת, עוגת קילו גבינת שמנת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קילו גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 8 ½ על 4 ½ מחבת כיכר אינץ עם תרסיס אפייה הוסיף קמח. מחבת שורה עם קלף paper.In כוס מדידה נוזלית, לטאטא את הביצים ותמציות ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל לעמוד עם המקצף מצורף, להכות את החמאה וגבינת שמנת במשך כחמש דקות או עד קל מאוד שמנת. לגרד את הקערה מדי פעם. עם ריצת המיקסר, להוסיף את הסוכר לאט מאוד-זה צריך לקחת עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את המלח וקערת גירוד שוב.להפחית את מהירות המיקסר מעט מאוד בהדרגה להוסיף את תערובת הביצה / לחלץ כמה כפות בכל פעם. תהליך זה צריך לקחת בערך 2 דקות. לאחר הוספת הביצים, להמשיך להכות במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הסר קערה ממיקסר לעמוד לנפות את הקמח על 1/2 כוס בכל פעם לתוך הבלילה, ערבוב עם מגרדת חובה כבדה עד מעורבב היטב. ודא שכל הקמח משולב על ידי גירוד הבלילה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
שים את הבלילה במחבת, להפיץ אותו באופן שווה ואופים במשך כ 85 דקות ב 325 F. עוגה צריך ליצור כיפה וסדק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן לו להתקרר במשך כ -20 עד 30 דקות במחבת, ולאחר מכן לשחרר בזהירות ולהסיר מחבת על ידי היפוך, קילוף קלף, והתהפכות שוב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תן לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.