קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

עוגת קינמון Bundt

עוגת קינמון Bundt
עוגת קינמון Bundt היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מים חמים, קינמון טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אפרסק ועוגת קינמון קלויה עם סוכר קינמון # Bundtamonth, תפוח-עוגת קינמון, ו עוגת קינמון-אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס את השמרים ו 1 כפית סוכר מגורען במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד במשך 5 דקות, או עד קצף.
3
בינתיים, במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה 1/4 כוס סוכר מגורען עד חלקה. לנצח את החלמונים ביצה, חלב חמאה, ומלח עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מקציפים בתערובת השמרים. אבל 3 1/2 כוסות של הקמח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ללוש עד חלקה, מוסיפים יותר קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
להעביר את הבצק לקערה משומנת קלות, לכסות בניילון נצמד, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד הוכפל נפח, בערך שעה. (אם יש לך כוס 8 כוסות או כוס מדידה גדולה יותר, השתמש בזה כקערה שלך-זה עושה את זה ממש קל לראות אם הבצק הוכפל.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורפל ומתגלגלים למלבן בגודל 12 × 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מברשת לשקול 3 כפות של חמאה מומסת. בקערה קטנה, לשלב את 2/3 כוס סוכר חום, קינמון, ומלח ומפזרים על הבצק. החל בקצה אחד קצר, להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים לרוחב ל 10 חתיכות שוות.
4
מברשת 10-12 כוס מחבת עם חמאה מומסת ומעיל עם 3 כפות סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
5
מניחים את חתיכות הבצק, צד התפר למטה, סביב המחבת, לדוג את החתיכות מעט כך ששום חתיכה לא מכסה לחלוטין את דפוס המערבולת של שכנתה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה עד אור ונפיחות, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים במשך 35 דקות, או עד לחמניות זהובות חומות ועלו היטב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן הפוך על צלחת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
Reprinted with permission from The Beekman 1802 Heirloom קינוח ספר בישול על ידי ברנט רידג ' וג ' וש קילמר-פרסל וסנדי גלוק, © 2013 Rodale Books