עוגת קינמון Bundt
עוגת קינמון Bundt היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מים חמים, קינמון טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אפרסק ועוגת קינמון קלויה עם סוכר קינמון # Bundtamonth, תפוח-עוגת קינמון, ו עוגת קינמון-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס את השמרים ו 1 כפית סוכר מגורען במים החמים.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, או עד קצף.
בינתיים, במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה 1/4 כוס סוכר מגורען עד חלקה. לנצח את החלמונים ביצה, חלב חמאה, ומלח עד בשילוב טוב.
מקציפים בתערובת השמרים. אבל 3 1/2 כוסות של הקמח עד בשילוב.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ללוש עד חלקה, מוסיפים יותר קמח במידת הצורך.
להעביר את הבצק לקערה משומנת קלות, לכסות בניילון נצמד, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד הוכפל נפח, בערך שעה. (אם יש לך כוס 8 כוסות או כוס מדידה גדולה יותר, השתמש בזה כקערה שלך-זה עושה את זה ממש קל לראות אם הבצק הוכפל.)
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורפל ומתגלגלים למלבן בגודל 12 × 18 אינץ'.
מברשת לשקול 3 כפות של חמאה מומסת. בקערה קטנה, לשלב את 2/3 כוס סוכר חום, קינמון, ומלח ומפזרים על הבצק. החל בקצה אחד קצר, להתגלגל לתוך גליל.
חותכים לרוחב ל 10 חתיכות שוות.
מברשת 10-12 כוס מחבת עם חמאה מומסת ומעיל עם 3 כפות סוכר חום.
מניחים את חתיכות הבצק, צד התפר למטה, סביב המחבת, לדוג את החתיכות מעט כך ששום חתיכה לא מכסה לחלוטין את דפוס המערבולת של שכנתה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה עד אור ונפיחות, כ -45 דקות.
אופים במשך 35 דקות, או עד לחמניות זהובות חומות ועלו היטב.
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן הפוך על צלחת עוגה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
Reprinted with permission from The Beekman 1802 Heirloom קינוח ספר בישול על ידי ברנט רידג ' וג ' וש קילמר-פרסל וסנדי גלוק, © 2013 Rodale Books