עוגת קינמון ללא גלוטן סוכר
עוגת קינמון ללא גלוטן סוכר עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 233 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קינמון טחון, אבקת אפייה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת קינמון ללא גלוטן סוכר, קינמון - סוכר ללא גלוטן Churros & דיסנילנד ללא גלוטן אוכל טיפים, ו קרפיון נמוך ובריא וקינמון ללא גלוטן-בייגלה רך סוכר (ללא סוכר, שומן נמוך, סיבים גבוהים וחלבון גבוה ) .
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. משמנים קלות 7 על 4 על ידי מחבת כיכר 3 אינץ ' עם שמן.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, 1 כוס מיץ הקנים המאודים, עמילן תפוחי אדמה, arrowroot, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מסטיק xanthan, מלח, ו 1 כף הקינמון.
מוסיפים את השמן, רסק תפוחים, וניל, וכוס 1 של מים חמים למרכיבים היבשים. מערבבים עד הבלילה חלקה.
להעביר 1/4 כוס הבלילה לקערה קטנה, ולהוסיף את 1/4 כוס הנותרים של מיץ קנה התאדה, 1 כף קינמון, ואת המים החמים הנותרים. מערבבים עד התערובת היא שמנת.
יוצקים תוכן של קערה בינונית לתוך מחבת כיכר מוכן. בזהירות לטפטף את הבלילה מהקערה הקטנה במורד מרכז הכיכר. כדי ליצור את המערבולת, לקחת כפית, החל מקצה 1 של מחבת כיכר, להזיז את אורך המחבת כפי שאתה מערבולת את הכף למעלה ולמטה דרך הבלילה.
מפזרים את החלק העליון עם מיץ מקל התאדה.
שים את המחבת בתנור על המדף המרכזי ואופים במשך 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומברישים את החלק העליון עם כמות נדיבה של שמן. להחזיר אותו לתנור ואופים במשך 15 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי ואת הקרום הוא פריך.
תן לעוגת התה להתקרר במחבת במשך 20 דקות, ואז בעדינות להפעיל סכין סביב קצה העוגה. מכסים את החלק העליון של המחבת עם קרש חיתוך, והופכים את העוגה על הלוח. בזהירות להרים את המחבת משם מחדש להפוך את עוגת התה על קרש חיתוך אחר. או לחתוך ולהגיש חם, או לחכות עד שהוא מגניב לחלוטין לפני אחסון. מכסים את עוגת התה הלא חתוכה בניילון נצמד ומאחסנים בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.