עוגת קישואים שוקולד עם רוטב פודינג
מתאים ל-16 ומחירו 43 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -72 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חלב, שקדים, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוטב פודינג שוקולד עם עוגה ופטל, עוגת קישואים שוקולד אצטקית עם רוטב פטל, ו וופלים שוקולד מריר עם רוטב פודינג שוקולד לבן וקצפת שוקולד-אספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325*. גריז וקמח 10-ב. מחבת צינור רגילה או מחורצת. בקערה אחרת מקציפים סוכר,שמן וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה חלב חמאה, ביצים ווניל.
בקערה אחרת מקציפים קמח, קקאו, סודה לשתיה, קינמון וציפורן; מקציפים בהדרגה לתערובת סוכר. מערבבים פנימה קישואים, שוקולד צ ' יפס ושקדים.
אופים 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקררות.
לרוטב, בסיר גדול, מערבבים סוכר, קמח ועמילן תירס.
מקציפים חלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
בקערה קטנה, להקציף כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; להחזיר את כל למחבת, טאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים בעדינות חמאה ותמצית.
מגישים חם עם עוגה. מכסים ומקררים שאריות רוטב.