עוגת קפה אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אפרסק עוגת קפה. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, תמצית vanillan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קפה אפרסק, עוגת קפה אפרסק, ו עוגת קפה אפרסק.
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, פועם היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת springform משומן ומשוריין 9 אינץ'; העליון עם אפרסקים פרוסים. לצבוט את חתיכות 1 אינץ ' של ציפוי Streusel, ושחרר על פירות.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות עד 1 שעה ו 20 דקות או עד מרכז העוגה מוגדר. (מפרט עץ מוכנס במרכז לא ייצא נקי.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט (על 1 1/2 שעות). אבק עם אבקת סוכר.
הערה: מצאנו כי באמצעות מחבת מבריק או בצבע בהיר נתן לנו את התוצאות הטובות ביותר. אם יש לך מחבת כהה, לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם רדיד אלומיניום כבד חובה כדי לקבל תוצאה דומה.