עוגת קפה גרהם שטרויזל
עוגת קפה גרהם Streusel יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם תערובת עוגה, ביצים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת קפה גרהם Streusel, עוגת קפה גרהם Streusel, ו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'. הפוך את streusel: בקערה בינונית, לשלב את פירורי קרקר גרהם, אגוזים, סוכר חום וקינמון. מערבבים בחמאה המומסת. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת העוגה, מים, שמן, וביצים. הכה במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי רק עד לחלח. הכה במהירות בינונית במשך 2 דקות יותר.
מורחים 1/2 של הבלילה למחבת 9x13 אינץ משומן.
מפזרים על 1/2 של תערובת streusel. בזהירות להפיץ את 1/2 הנותרים של הבלילה עוגה על streusel, ומפזרים את streusel הנותרים.
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי. להתקרר מעט, ואז לטפטף עם הדובדבן אבקת סוכר. הכי טוב אם מוגש חם. זה 12 עד 16 מנות.
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה קטנה, לשלב סוכר ממתקים עם טעם וניל וחמאה.
הוסף כמה טיפות של מים עד שתשיג עקביות טפטוף.