עוגת קפה פטל אגוזי לוז דקדנטית
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לנסות עוגת קפה פטל אגוזי לוז דקדנטית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1874 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות ואספו את פינת האופה קמח לכל מטרה, יסודות אבן מלח מיוד, חמאת שמנת כפרית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. ציון זה מוצק. נסו עוגת קפה פטל אגוזי לוז דקדנטית, עוגת קפה ציפורן קקאו פטל עם שטרויזל אגוזי לוז, ו עוגת שוקולד דקדנטית על מצע רוטב פטל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו מרכיבי בצק עד שנוצר בצק חלק. מעבירים בעדינות בצק מהקערה. מצפים קלות את הקערה ומשטח הבצק בתרסיס בישול, מחזירים את הבצק לקערה ומכסים בניילון. אפשר לבצק לנוח 30 דקות.
בקערה בינונית השתמשו במיקסר ידני לקרם יחד גבינת שמנת, חמאה מרוככת, ביצה, 2 כפות סוכר ו -2 כפות עמילן תירס.
בקערה קטנה שלבו שימורי פטל ו -3 כפות עמילן תירס.
מניחים מחצית מהבצק על נייר אפייה ומרדדים למלבן בגודל 8 על 12 אינץ 'בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים מחצית מתערובת שימורי הפטל באמצע הבצק ומשאירים גבול בגודל 2 אינץ 'בצדדים וגבול בגודל 1 אינץ' בחלקו העליון והתחתון.
מורחים מחצית מתערובת גבינת השמנת על גבי שימורי הפטל.
מפזרים שוקולד צ ' יפס על כל התערובת. מקפלים את הקצה העליון והקצה התחתון מעל התערובת.
חותכים חריצים בגודל 1 אינץ 'לדפנות הבצק כל 1/2 אינץ'. החל מקצה אחד מניחים את הרצועות מעל המילוי, חופפים את הרצועות מצד לצד ויוצרים מראה קלוע. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמילוי.
תנו לבצק לנוח 15 דקות. מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
בקערה קטנה שלבו חלבון ביצה שמור ו -1 כף מים.
מברישים את תערובת הביצים על גבי עוגות הקפה ומפזרים 2 כפות סוכר שנותרו.
אופים את עוגות הקפה למשך 30 דקות. אפשר להתקרר. אגוזי לוז במיקרוגל מורחים למשך 15 שניות, מערבבים ואז 15 שניות נוספות.
טפטוף אגוזי לוז על עוגות קפה.