קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת קפה קלאסית לארוחת בוקר

עוגת קפה קלאסית לארוחת בוקר
עוגת קפה ארוחת בוקר קלאסית היא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת קפה שמרים קינמון קלאסית, עוגת קפה שמנת חמוצה קלאסית, ו עוגת קפה Streusel בננה קלאסית עם זיגוג מייפל.

הוראות

1
לציפוי: הכינו תבנית אפייה המצוידת בנייר קלף. בקערה בינונית, לשלב את האגוזים, קמח, סוכרים, קינמון ומלח. מערבבים כדי להתמזג. מערבבים בחמאה. הציפוי צריך ליצור גושים חוליים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים את הציפוי על תבנית האפייה כדי לשבור אותו לגושים קטנים יותר. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
עבור עוגת הקפה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk," שמנת " את החמאה והסוכר יחד עד צהוב בהיר וחלק, 5 עד 8 דקות. לחלופין, זה יכול להיעשות עם מערבל יד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיף את הביצים, אחד אחד, ומכה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הסר את הציפוי מהמקרר כך שיש לו כמה דקות לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה. בינתיים, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, לטאטא את השמנת החמוצה עד חלקה. הפעל את המיקסר על נמוך וחלופי הוספת חלק מתערובת הקמח עם כמה שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הוסף את גרידת הלימון. כאשר הכל כבר מעורבב, לתת את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה לגרד תערובת כדי לוודא את הבלילה משולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להעביר את הבלילה למחבת אפייה משומנת " הקש " אותו קלות על הצדדים כך שהוא נופל באופן שווה במחבת ומסיר כל בועות אוויר. מפזרים בנדיבות את העוגה עם כל הציפוי. תדאג לכסות את כל החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
מניחים את המחבת במרכז התנור ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 22 עד 30 דקות. אפשר להתקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי