עוגת קפה קלאסית לארוחת בוקר
עוגת קפה ארוחת בוקר קלאסית היא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת קפה שמרים קינמון קלאסית, עוגת קפה שמנת חמוצה קלאסית, ו עוגת קפה Streusel בננה קלאסית עם זיגוג מייפל.
הוראות
לציפוי: הכינו תבנית אפייה המצוידת בנייר קלף. בקערה בינונית, לשלב את האגוזים, קמח, סוכרים, קינמון ומלח. מערבבים כדי להתמזג. מערבבים בחמאה. הציפוי צריך ליצור גושים חוליים.
מפזרים את הציפוי על תבנית האפייה כדי לשבור אותו לגושים קטנים יותר. להכניס למקרר.
עבור עוגת הקפה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. תניח בצד.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk," שמנת " את החמאה והסוכר יחד עד צהוב בהיר וחלק, 5 עד 8 דקות. לחלופין, זה יכול להיעשות עם מערבל יד חשמלי.
מוסיף את הביצים, אחד אחד, ומכה עד משולב היטב.
הסר את הציפוי מהמקרר כך שיש לו כמה דקות לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה. בינתיים, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, לטאטא את השמנת החמוצה עד חלקה. הפעל את המיקסר על נמוך וחלופי הוספת חלק מתערובת הקמח עם כמה שמנת חמוצה.
הוסף את גרידת הלימון. כאשר הכל כבר מעורבב, לתת את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה לגרד תערובת כדי לוודא את הבלילה משולבת היטב.
להעביר את הבלילה למחבת אפייה משומנת " הקש " אותו קלות על הצדדים כך שהוא נופל באופן שווה במחבת ומסיר כל בועות אוויר. מפזרים בנדיבות את העוגה עם כל הציפוי. תדאג לכסות את כל החלק העליון.
מניחים את המחבת במרכז התנור ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 22 עד 30 דקות. אפשר להתקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.