קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת קפה קלאסית לארוחת בוקר

עוגת קפה קלאסית לארוחת בוקר
עוגת קפה ארוחת בוקר קלאסית היא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת קפה שמרים קינמון קלאסית, עוגת קפה שמנת חמוצה קלאסית, ו עוגת קפה Streusel בננה קלאסית עם זיגוג מייפל.

הוראות

1
לציפוי: הכינו תבנית אפייה המצוידת בנייר קלף. בקערה בינונית, לשלב את האגוזים, קמח, סוכרים, קינמון ומלח. מערבבים כדי להתמזג. מערבבים בחמאה. הציפוי צריך ליצור גושים חוליים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מפזרים את הציפוי על תבנית האפייה כדי לשבור אותו לגושים קטנים יותר. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
עבור עוגת הקפה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk," שמנת " את החמאה והסוכר יחד עד צהוב בהיר וחלק, 5 עד 8 דקות. לחלופין, זה יכול להיעשות עם מערבל יד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיף את הביצים, אחד אחד, ומכה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
הסר את הציפוי מהמקרר כך שיש לו כמה דקות לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה. בינתיים, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, לטאטא את השמנת החמוצה עד חלקה. הפעל את המיקסר על נמוך וחלופי הוספת חלק מתערובת הקמח עם כמה שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הוסף את גרידת הלימון. כאשר הכל כבר מעורבב, לתת את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה לגרד תערובת כדי לוודא את הבלילה משולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
להעביר את הבלילה למחבת אפייה משומנת " הקש " אותו קלות על הצדדים כך שהוא נופל באופן שווה במחבת ומסיר כל בועות אוויר. מפזרים בנדיבות את העוגה עם כל הציפוי. תדאג לכסות את כל החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מניחים את המחבת במרכז התנור ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 22 עד 30 דקות. אפשר להתקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'