עוגת קפה קרם תפוחים של דילן
עוגת הקפה של קרם התפוחים של דילן עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ארוחות הבוקר שלך. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 367 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, זרעי פשתן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -20 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 31%. נסו עוגת קפה שמנת חמוצה עם דלעת תפוחים עם זיגוג תפוחים, עוגת קפה קרם תפוחים, ו עוגת קפה גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים בנדיבות תבנית צינור בגודל 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
שלב בקערה שיבולת שועל מגולגלת, זרעי פשתן ו 1/2 כוס סוכר חום. מערבבים קמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח יחד בקערה נפרדת. מקציפים חמאה בקערה גדולה שלישית במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם; מקציפים 1/2 כוס סוכר חום וסוכר לבן עם חמאה עד שהתערובת תפוחה, כ -5 דקות. מקציפים ביצים, אחת אחת, לתערובת חמאה, ומשלבים את הביצה הראשונה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מערבבים תמצית וניל.
מערבבים תערובת קמח לתערובת חמאה בכמה תוספות, לסירוגין עם שמנת חמוצה ומקציפים היטב לאחר כל תוספת, עד שהבלילה חלקה. מערבבים 1 תפוח קצוץ לבלילה.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית צינור מוכנה ומורחים 2 תפוחים חתוכים בפרוסות על הבלילה.
מפזרים חצי תערובת שיבולת שועל על פרוסות תפוחים.
יוצקים את הבלילה שנותרה לתבנית הצינור ומפזרים את תערובת שיבולת השועל שנותרה מעל העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי, כ-40 דקות.
תנו לעוגה לעמוד בתבנית למשך 30 דקות. שחררו את דפנות העוגה בעזרת מרית או סכין דקה.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין ולהרים מהתבנית.