עוגת קצפת לימון
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ציפוי מרנג, קרם לימון, גלידת ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות או רק עד רך מספיק כדי להפיץ. כף 1 pt. גלידה לתוך קרום וופל וניל. למעלה עם 3/4 כוס לימון curd; לחזור עם גלידה הנותרים לימון. בעדינות לסובב גלידה קרד עם סכין או מרית קטנה. הכנס וופלים וניל סביב קצה העוגה. לכסות ולהקפיא 8 שעות.
מורחים ציפוי מקצפת על עוגה. אם תרצה, מרנג חום באמצעות לפיד מטבח, מחזיק לפיד 1 עד 2 סנטימטרים מעוגה ונע לפיד קדימה ואחורה. (אם אין לך לפיד, מחממים מטגן עם מתלה תנור 8 אינץ ' מהחום; מטגן 30 עד 45 שניות או עד הזהב.)
מגישים מיד, או לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף, להקפיא 4 שעות או עד 1 שבוע.