עוגת קראמבל טופ קפה
עוגת קראמבל-טופ קפה דורשת כשעה ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 373 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קינמון טחון, חמאה, אגוזי מלך וסוכר חום. זה עובד היטב כארוחת בוקר. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בריוש בועה , תפוחים אפויים טבעוניים עם קראמבל שיבולת שועל וקראמבל אגס צנוע .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הקצרה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
כף מחצית מהבלילה לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. למעלה עם פרוסות תפוחים; למרוח בשארית הבלילה.
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, הסוכר החום והקינמון; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
אופים ב-350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.