עוגת קריס קרינגל
עוגת קריס קרינגל יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מרשמלו, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת קריס קרינגל, עוגיות קריס קרינגל, ו עוגיות ביג-אצווה קריס קרינגל (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה, לנצח 1/2 כוס חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עד רכות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שמנת חמוצה וחלב 1/2 כוס; מערבבים עד מעורבב היטב.
בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, קינמון, סודה לשתיה, אבקת אפייה, שיני, אגוז מוסקט, ומלח.
מוסיף מרכיבים יבשים לתערובת חמאה, ערבוב עד מעורבב היטב. הבלילה כפית לתוך משומן ו floured 12 1/2 אינץ רחב בצורת כוכב תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד קיסם מוכנס במבחני המרכז. מגניב במחבת 10 דקות.
הסר עוגה מחבת להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
לקבלת ציפוי, לשלב אבקת סוכר, קיצור, 3/4 כוס חמאה, 3 כפות חלב ווניל בקערה גדולה; לנצח עד חלקה. כפית 1 1/2 כוסות ציפוי לתוך שקית מאפה; לכסות את קצה התיק עם ניילון לעטוף ולהניח בצד. כפית 1/4 כוס ציפוי לתוך קערה קטנה; גוון חום. ציפוי כפית לתוך שקית מאפה; לכסות את קצה התיק עם ניילון לעטוף ולהניח בצד. כפית כוס אחת בציפוי לתוך קערה קטנה אחרת; גוון אדום.
מורחים את הציפוי הלבן שנותר על צידי העוגה, על גבי ארבעה טיפים של עוגה לידיים ורגליים ועל גבי עוגה לפנים.
מורחים ציפוי אדום על גבי עוגה עבור כובע וחליפה. השתמש סכין שולחן או מרית מתכת קטנה טבולה במים כדי להחליק ציפוי.
שימוש בציפוי לבן וטיפ סלווה עם צד חלק של קצה כלפי מעלה, פסי צינור על מכנסיים לקצץ על חולצה וכובע. שימוש בזיגוג חום וקצה סל עם צד חלק של קצה פונה כלפי מעלה, חגורת צינור לקצץ על גבי מגפיים. באמצעות ציפוי חום וקצה עגול קטן, עיני צינור ושרוכים על מגפיים. בעזרת ציפוי לבן וקצה דשא, זקן מקטרת.
שימי חצי דובדבן על עוגה במקום אף.
חותכים מרשמלו אחד במחצית לרוחב.
מניחים חצי מרשמלו אחד על גבי כובע עבור פום-פום. לצייר לגזור דפוסים עבור שפם וגבות. השתמש מערוך לגלגל החוצה מרשמלו הנותרים עובי 1/8 אינץ'.
מניחים דפוסים על חתיכות מרשמלו ולהשתמש סכין חדה קטנה לחתוך 2 חתיכות שפם 2 גבות; מקום על עוגה. לאחסן במיכל אטום במקרר.