עוגת קרם בוסטון
עוגת קרם בוסטון דורשת סביב 3 שעות ו-47 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 113 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז קו 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה.
לטאטא יחד את הביצים, חלבונים ביצה, חלב, וניל ולהניח בצד.
מניחים את הסוכר, קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מוסיפים את החמאה הריכה וחצי מתערובת הביצה למיקסר ומכים במהירות בינונית עד הבלילה חלקה מאוד, על 4 דקות.
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ב -3 תוספות, מגרדים את הקערה לאחר כל תוספת, ומכים במשך 2 דקות לאחר מכן.
חלק את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז, 45 עד 50 דקות. מגניב את העוגות במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתברר מגניב לחלוטין. ניתן לעשות יום קדימה.
מניחים את החומרים לקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר של מים רותחים בקושי.
מניחים את העוגה מקורר על עגול עוגה. לקצץ את החלק העליון של העוגה ו חלול החוצה באמצע כדי להחזיק את הקרם מאפה.
חותכים את העוגה גזוז לחתיכות גדולות ולהניח בצד.
מניחים את הקרם מאפה מואר לתוך העוגה, יצירת תל קטן באמצע. ערימת חתיכות העוגה על גבי קרם מאפה.
יוצקים גנאש חם על פני השטח כולו עד מכוסה.
תן את שאר העוגה במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.
מניחים את רוב החלב, מחצית הסוכר, ווניל לסיר ולהביא לרתיחה נמוכה. בינתיים, לטאטא יחד את שאר החלב, ביצים, חלמונים, הסוכר שנותר, קורנפלור. מזג את תערובת הביצים עם 1/3 של חלב חם, לטאטא היטב, ויוצקים בחזרה לתוך הסיר. מעל חום בינוני, להמשיך לבשל ולהקציף עד פודינג הוא עבה ומתחיל בועה. המשיכו להקציף ולבשל עוד 10 שניות. מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת, דוחף דרך עם מרית, לתוך קערה ערבוב נקי. מיד לכסות את כל משטח פודינג עם ניילון לעטוף מגניב לפני השימוש.
כאשר הקרם מאפה הוא מגניב, להסיר את לעטוף פלסטיק, להכניס את הקובץ המצורף מקצף לתוך מערבל לעמוד, והכה את הקרם מאפה במהירות בינונית עד חלקה.
לטאטא את השמנת הכבדה לפסגות נוקשות לקפל לתוך קרם מאפה ב 2 תוספות.