קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קרם וניל

עוגת קרם וניל
גשו לסופר וקנו סטיביה נוזלית, תמצית ונילן, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו לחמניות שמנת חמוצה שרי-וניל עם ממרח קרם וניל, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 163°. ערפל קל מחבת פאי 9 או 10 אינץ ' עם שמן ריסוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לשלב את קמח השקדים, קמח פקאן, ממתיק, ואבקת אפייה ו whisk עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ממתיקממתיק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה, החלב והוניל ומערבבים עם כפית גדולה במשך 1 עד 2 דקות. הבצק יהיה נוקשה דמוי playdough.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
שים את הבצק במחבת מוכנה ערפל קל את החלק העליון של הבצק עם שמן ספריי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים את הבצק עם האצבעות, לוחצים אותו בשכבה זוגית כדי ליישר את המחבת. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים עם מזלג כדי לעזור למנוע בועות וכיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מכסים את הקצוות בנייר אלומיניום, ואז אופים במשך 10 דקות. לסובב את המחבת ואופים במשך 7 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים 3 עד 5 דקות נוספות, עד הבצק הוא מוצק למגע ופשוט מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
עבור המילוי: יש את piecrust מוכן. במחבת רוטב כבד, לשלב את החלב וחצי של Splenda ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד כמעט רותח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
SplendaSplenda
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
בינתיים, לשלב את הביצים, Splenda הנותרים, ואת קמח שקדים להקציף עד מעורבב היטב. מצקת על רבע מתערובת חלב חם לתערובת הביצה ולטפטף לשלב. לאחר מכן, מצקת עוד רבע של חלב חם לטאטא לשלב; זה יהיה בהדרגה לחמם את הביצים מבלי לקמט אותם.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
SplendaSplenda
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מנמיכים את החום למדיום, יוצקים את תערובת הביצה, ומקציפים עד מעורבב היטב. לעבור לכפית עץ ולבשל, ערבוב לאט וכל הזמן כדי למנוע צריבה ולשמור על הביצים מ מסתלסל. ברגע שהתערובת כמעט מבעבעת, עם מבעבע יציב אך עדין לאורך כל הדרך, להסיר מהחום. התערובת תתעבה מעט, אבל לא כמו קרם מאפה מסורתי; זה יהיה יותר כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את החמאה, הוניל והסטיביה הנוזלית ומקציפים בעדינות עד שהחמאה נמסה ונעלמת לתערובת. אם התערובת נראית מגורענת או גבשושית, להקציף עד חלקה. אם זה מתקרש, אל תדאג, פשוט תוציא את הגושים הכי טוב שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
סטיביה נוזליתסטיביה נוזלית
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
תן לתערובת להתקרר עד שתוכל לגעת בחלק החיצוני של הסיר במשך יותר מ 5 שניות.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מפזרים את הג ' לטין ולהקציף כדי להפיץ אותו באופן שווה. זה לא להתמוסס לחלוטין בהתחלה, אבל כמו פודינג מתקרר הג ' לטין יהיה לרכך ולהתחיל לחזק את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף בחוזקה על החלק העליון של הסיר כדי למנוע את פודינג מליצור עור. לאחר כ -30 דקות, כאשר פודינג הוא רק מעט חם למגע, לשים אותו במקרר עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
הסר אותו מהמקרר ולהקציף או להשתמש במערבל יד חשמלי כדי שוט המילוי עד שהוא הופך רך, על 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
יוצקים אותו לתוך קליפת העוגה prebaked, להפיץ אותו בשכבה אפילו. ערפל את פני השטח עם שמן ריסוס, ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד מקורר ביסודיות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
וריאציה: עוגת קרם קוקוס קל טוסט 3/4 כוס (2.25 עוז / 64 גרם) של קוקוס מיובש מגורר לא ממותק (ראה עצה, עמוד 150). שמור 2 כפות של קוקוס לטאטא את השאר לתוך פודינג לאחר שהוא מתקרר; בנוסף לספק מרקם, טעם, וסיבים, זה יהיה fluff את פודינג יפה. המשך לפי ההוראות במתכון. לאחר לקישוט העוגה עם קצפת, מפזרים את הקוקוס השמורה באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות