קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קרם וניל

עוגת קרם וניל
גשו לסופר וקנו סטיביה נוזלית, תמצית ונילן, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו לחמניות שמנת חמוצה שרי-וניל עם ממרח קרם וניל, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 163°. ערפל קל מחבת פאי 9 או 10 אינץ ' עם שמן ריסוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, לשלב את קמח השקדים, קמח פקאן, ממתיק, ואבקת אפייה ו whisk עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ממתיקממתיק
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את החמאה, החלב והוניל ומערבבים עם כפית גדולה במשך 1 עד 2 דקות. הבצק יהיה נוקשה דמוי playdough.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
שים את הבצק במחבת מוכנה ערפל קל את החלק העליון של הבצק עם שמן ספריי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מורחים את הבצק עם האצבעות, לוחצים אותו בשכבה זוגית כדי ליישר את המחבת. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים עם מזלג כדי לעזור למנוע בועות וכיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מכסים את הקצוות בנייר אלומיניום, ואז אופים במשך 10 דקות. לסובב את המחבת ואופים במשך 7 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים 3 עד 5 דקות נוספות, עד הבצק הוא מוצק למגע ופשוט מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
עבור המילוי: יש את piecrust מוכן. במחבת רוטב כבד, לשלב את החלב וחצי של Splenda ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד כמעט רותח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
SplendaSplenda
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
בינתיים, לשלב את הביצים, Splenda הנותרים, ואת קמח שקדים להקציף עד מעורבב היטב. מצקת על רבע מתערובת חלב חם לתערובת הביצה ולטפטף לשלב. לאחר מכן, מצקת עוד רבע של חלב חם לטאטא לשלב; זה יהיה בהדרגה לחמם את הביצים מבלי לקמט אותם.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
SplendaSplenda
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מנמיכים את החום למדיום, יוצקים את תערובת הביצה, ומקציפים עד מעורבב היטב. לעבור לכפית עץ ולבשל, ערבוב לאט וכל הזמן כדי למנוע צריבה ולשמור על הביצים מ מסתלסל. ברגע שהתערובת כמעט מבעבעת, עם מבעבע יציב אך עדין לאורך כל הדרך, להסיר מהחום. התערובת תתעבה מעט, אבל לא כמו קרם מאפה מסורתי; זה יהיה יותר כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מוסיפים את החמאה, הוניל והסטיביה הנוזלית ומקציפים בעדינות עד שהחמאה נמסה ונעלמת לתערובת. אם התערובת נראית מגורענת או גבשושית, להקציף עד חלקה. אם זה מתקרש, אל תדאג, פשוט תוציא את הגושים הכי טוב שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
סטיביה נוזליתסטיביה נוזלית
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
תן לתערובת להתקרר עד שתוכל לגעת בחלק החיצוני של הסיר במשך יותר מ 5 שניות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מפזרים את הג ' לטין ולהקציף כדי להפיץ אותו באופן שווה. זה לא להתמוסס לחלוטין בהתחלה, אבל כמו פודינג מתקרר הג ' לטין יהיה לרכך ולהתחיל לחזק את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף בחוזקה על החלק העליון של הסיר כדי למנוע את פודינג מליצור עור. לאחר כ -30 דקות, כאשר פודינג הוא רק מעט חם למגע, לשים אותו במקרר עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
הסר אותו מהמקרר ולהקציף או להשתמש במערבל יד חשמלי כדי שוט המילוי עד שהוא הופך רך, על 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
יוצקים אותו לתוך קליפת העוגה prebaked, להפיץ אותו בשכבה אפילו. ערפל את פני השטח עם שמן ריסוס, ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד מקורר ביסודיות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
16
וריאציה: עוגת קרם קוקוס קל טוסט 3/4 כוס (2.25 עוז / 64 גרם) של קוקוס מיובש מגורר לא ממותק (ראה עצה, עמוד 150). שמור 2 כפות של קוקוס לטאטא את השאר לתוך פודינג לאחר שהוא מתקרר; בנוסף לספק מרקם, טעם, וסיבים, זה יהיה fluff את פודינג יפה. המשך לפי ההוראות במתכון. לאחר לקישוט העוגה עם קצפת, מפזרים את הקוקוס השמורה באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן