עוגת קרם קוקוס
פאי קרם קוקוס דורש מסביב 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 394 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו חלב, חלמונים, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קוקוס ללא בישול, עוגת פודינג קוקוס, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת; חליל. בצק קו עם נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 425 במשך 10 דקות; להסיר משקולות רדיד, ואופים 10 דקות נוספות או עד הזהב. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני.
הוסף 1 1/2 כוסות קוקוס. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים זרעים תרמיל לתוך תערובת חלב. להביא תערובת חלב לרתיחה; מיד להסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. מסננים דרך מסננת בדולח לתוך קערה. לאסוף קצוות של cheesecloth; לסחוט מעל קערה לשחרר לחות. להשליך מוצקים.
שלב 2/3 כוס סוכר, קורנפלור, מלח, חלמונים ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן. להחזיר תערובת חלב למחבת; להביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
להוסיף חמאה; להקציף עד חלקה.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 6 דקות, ערבוב להתקרר.
יוצקים לתוך קרום מוכן. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מניחים 3 חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר; להביא לרתיחה. לבשל, בלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 25
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבונים ביצה, מכה במהירות גבוהה עד עבה.
מורחים מרנג על עוגה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. למעלה עם קוקוס קלוי לפני ההגשה.