עוגת קרם קוקוס איום משולש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל משולש איום עוגת קרם קוקוס. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, שוקולד, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת קרם קוקוס זוכת פרסים עם איום משולש, טריפל איום חמאת בוטנים גביע גלידה, ו איום משולש צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
פרוש את קרום העוגה על קלף בישול או נייר שעווה.
מברשת כמות קטנה של חלב קוקוס על הבצק (רק מספיק כדי להרטיב אותו).
מפזרים 1/2 כף של קוקוס קלוי באופן שווה על הבצק, ולאחר מכן לחץ עליו קלות לתוך הבצק, רק מספיק כדי להפוך אותו מקל.
מפזרים 1/2 כף קוקוס קלוי על החלק התחתון של צלחת פאי 9 אינץ', ולאחר מכן ליצור בצק לצלחת. דקור את התחתית ואת הצד עם מזלג.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום בהיר. מגניב.
מחממים את חלב הקוקוס הנותר, את החלב כולו, 1/2 כוס קוקוס קלוי, שעועית וניל, 1/3 כוס הסוכר והמלח לרתיחה בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, על 5 דקות כדי לפזר סוכר.
בקערה גדולה נפרדת, עם מקציף, לנצח את חלמוני הביצה, נשאר 1/3 כוס סוכר ואת קורנפלור עד משולב היטב. בהדרגה להכות את הנוזל רותח לתוך תערובת חלמון כדי למזג אותו, ואז להחזיר את התערובת כולה לסיר, מגרד את הקערה עם מרית גומי. להשליך שעועית וניל.
מחממים את התערובת על אש בינונית, מכים כל הזמן עם מקצף, 5 עד 6 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום; הכה בתמצית הקוקוס ובחמאה.
יוצקים לתוך קרום מקורר; לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של המילוי ומקרר עד המילוי הוא קר ומוצק, לפחות 3 שעות או לילה.
ממש לפני ההגשה, הכה את השמנת והסוכר בקערה צוננת באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הרום וממשיכים להכות עד שיווצרו פסגות מעט נוקשות.
מורחים או מקטרים את הקצפת על המילוי הצונן.
מפזרים 1/4 כוס קוקוס קלוי ושוקולד מגולח מעל. לאחסן במקרר.