והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 117 גרם של שומן, וסך הכל 1445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קוקוס, קרם כבד, קרם קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת קרם קוקוס עם קרום פירורי שוקולד, ו עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחצית העליונה של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי, מערבבים את השוקולד עד מותך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את קליפת העוגה אפויה עד השפה עם שוקולד נמס. להפריש להתקרר ולהקשיח בטמפרטורת החדר או, חשוף, במקרר. בסיר גדול, להביא את החלב, קרם קוקוס, שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מברשת מאפה
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
בינתיים, במערבל מצויד מצורף מקצף (או באמצעות מערבל יד), מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר יחד עד צהוב חיוור ורך. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, לערבב את עמילן התירס, ואז בהדרגה לשפוך את תערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מסננים את התערובת בחזרה לסיר כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני גבוה עד עבה ופשוט רותחים. כאשר התערובת מתעבה, המקצף ישאיר סימני שביל על החלק התחתון של הסיר ואת התערובת תהיה כמה בועות גדולות רותחים עד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
יוצקים את התערובת לתוך קערה בינונית ומערבבים את החמאה. חצי למלא קערה גדולה עם מי קרח. השאר את הקערה המכילה את פודינג במי הקרח ולתת מגניב, ערבוב לעתים קרובות כדי לקרר את התערובת. כאשר פודינג הוא מגניב, מקציפים את השמנת עד נוקשה. מקפלים את הקצפת וקוקוס לתוך פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
זילוף בצורת לב
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס בצל קצוץ
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
6
יוצקים את התערובת לתוך מעטפת העוגה מצופה שוקולד להחליק את החלק העליון. קירור חשף לפחות 2 שעות. (או לקרר עד מוכן לשרת, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
מגישים קר.
8
במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), לערבב את הקמח, מלח, וסוכר במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים רק עד שיש לך תערובת חולית מתפוררת. אתה עדיין אמור לראות את חתיכות החמאה. בקערה קטנה, מערבבים את המים והחומץ יחד. עם המיקסר פועל במהירות בינונית, טפטוף בתערובת חומץ מים ומערבבים רק עד הבצק יוצר. אתה עדיין צריך לראות חתיכות קטנות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס בצל קצוץ
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
דובדבנים מסוכרים נוספים
10
הפוך על משטח עבודה, לחלק את הבצק ב 1/2, וצורה לתוך 2 דיסקים עגולים, שטוחים. לעטוף בנפרד בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות לפני השימוש. (או, להכניס למקרר עד 48 שעות או להקפיא עד 1 חודש לפני השימוש. אם קפוא, לתת להפשיר במקרר לילה לפני מתגלגל החוצה.) כאשר מגיע הזמן לגלגל את הבצק, לתת את הבצק להתחמם במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר. אבק משטח עבודה עם רק כמה כפות קמח ולשמור קצת קמח נוסף בהישג יד. אם אתה רוצה, אתה יכול לגלגל את הבצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה (flouring את הסדין התחתון ואת החלק העליון של הבצק לפני גלגול), מה שהופך את זה הרבה יותר קל להעביר למחבת מאוחר יותר. עם זאת, לא תוכל לבדוק את התקדמות הבצק בקלות. זה לגמרי תלוי בך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מפזרים מעט קמח על גבי הבצק ומתחילים להתגלגל החוצה מהמרכז עם משיכות מהירות וקלות. אל תדאגו אם הקצוות לפצל קצת; להתרכז מקבל מעגל טוב הולך מהמרכז. להרים ולסובב את הבצק 1/4 לפנות כל דקה או כך כדי לעזור להבטיח אפילו מתגלגל. הבצק צריך להרגיש חלק ורך; יש אומרים שזה צריך להרגיש כמו החלק הפנימי של האמה שלך. אם הוא מקבל דביק, מפזרים על קצת יותר קמח, אבל לא עושה את זה יותר מ 2 או 3 פעמים; הבצק יספוג יותר מדי קמח. במקום זאת, החזירו אותו למקרר למשך 15 דקות כדי לחזק את החמאה. שמור מתגלגל עד המעגל הוא לפחות 2 אינץ 'גדול יותר המחבת שלך (למשל, 11 אינץ 'רחב עבור מחבת פאי 9 אינץ'), או 3 אינץ ' גדול יותר עבור פשטידות צלחת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
הכינו את הפאי או את מחבת הטארט בקרבת מקום. אנחנו תמיד משתמשים במחבתות אלומיניום כבדות, כי נראה שמחבתות זכוכית אופות את הקרום מהר מדי. עם זאת, אנו יודעים כי היתרון של זכוכית הוא שאתה יכול בקלות לבדוק את הצבע של הקרום. שוב, זה תלוי בך. כל בחירה תעבוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
13
כדי להעביר את הקרום למחבת, אנו מוצאים את זה הכי קל לגלגל קרום סיים על המערוך, ואז בעדינות לפרוס אותו במחבת. או, אתה יכול לקפל אותו בעדינות ברבעים, להרים אותו, למקם את נקודת המרכז על מרכז המחבת, ולפתוח אותו למחבת. אם משתמשים בנייר שעווה, לקלף את השכבה העליונה, להפוך את הקרום בעדינות לתוך המחבת, לקלף את הנייר הנותר. ודא כי הבצק מותר להתיישב לחלוטין לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
לא למתוח ולחץ על הבצק לתוך הפינות; בצק מתוח סביר להתכווץ בחזרה כאשר אתה אופה אותו. במקום זאת, להרים את הקצוות של הקרום כדי לתת לו להתיישב לתוך הפינות. אם הבצק קצת נקרע, אל תדאגי, נתפור אותו בעוד דקה. באמצעות מספריים או סכין חדה, לקצץ את הבצק בתוך 3/4 אינץ ' של השפה. השתמש בכל שאריות נוספות כדי לתקן את הקרום, לחיצה עם האצבעות שלך (להרטיב אותם במידת הצורך) או להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים
מספריים מטבח
רול פירות צהוב אחד
15
עבודה סביב השפה, להפוך את הקרום תחת עצמו (לא מתחת לשפת המחבת) כדי להפוך קצה עבה, לחיצה עליו בחוזקה על המחבת כדי להפחית הצטמקות. כדי לקשט את השפה, פשוט לחץ על כל זה עם החלק האחורי של מזלג. לקבלת מראה קצת יותר מתקדם, לחץ על האגודל והאצבע של יד אחת יחד. השתמש בהם כדי לדחוף בעדינות את השפה הבצק העבה החוצה, תוך דחיפה פנימה עם האצבע של היד השנייה, כך שהם מצטלבים ב "V" עם הבצק שביניהם. חזור על כל רחבי השפה כדי להפוך את קצה גלי. צ ' יל 20 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
מחממים את התנור ל 375 מעלות. קו החלק הפנימי של הקרום הצונן עם רדיד אלומיניום (לא להתהפך על השפה, אבל להשאיר את תוספת מזדקר כך שיש לך משהו להיאחז). מלא את נייר כל הדרך עד החלק העליון של הקליפה עם משקולות עוגה, אורז, או שעועית יבשה. (משקולות עוגה הן מתכת לשימוש חוזר או כדורי קרמיקה המחזיקים את הקרום במקום כפי שהוא אופה. אתה יכול לקנות אותם בחנויות אספקת בישול.)
אופים 25 עד 30 דקות, עד יבש ומתחיל להפוך "בלונדיני". הרם את נייר הכסף ואת המשקולות מתוך הקליפה ואופים עוד 10 עד 15 דקות, בודק לעתים קרובות כדי למנוע overbaking, עד חום בינוני.