והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 117 גרם של שומן, וסך הכל 1445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קוקוס, קרם כבד, קרם קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת קרם קוקוס עם קרום פירורי שוקולד, ו עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחצית העליונה של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי, מערבבים את השוקולד עד מותך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את קליפת העוגה אפויה עד השפה עם שוקולד נמס. להפריש להתקרר ולהקשיח בטמפרטורת החדר או, חשוף, במקרר. בסיר גדול, להביא את החלב, קרם קוקוס, שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, במערבל מצויד מצורף מקצף (או באמצעות מערבל יד), מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר יחד עד צהוב חיוור ורך. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, לערבב את עמילן התירס, ואז בהדרגה לשפוך את תערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מסננים את התערובת בחזרה לסיר כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני גבוה עד עבה ופשוט רותחים. כאשר התערובת מתעבה, המקצף ישאיר סימני שביל על החלק התחתון של הסיר ואת התערובת תהיה כמה בועות גדולות רותחים עד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
5
יוצקים את התערובת לתוך קערה בינונית ומערבבים את החמאה. חצי למלא קערה גדולה עם מי קרח. השאר את הקערה המכילה את פודינג במי הקרח ולתת מגניב, ערבוב לעתים קרובות כדי לקרר את התערובת. כאשר פודינג הוא מגניב, מקציפים את השמנת עד נוקשה. מקפלים את הקצפת וקוקוס לתוך פודינג.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים רק עד שיש לך תערובת חולית מתפוררת. אתה עדיין אמור לראות את חתיכות החמאה. בקערה קטנה, מערבבים את המים והחומץ יחד. עם המיקסר פועל במהירות בינונית, טפטוף בתערובת חומץ מים ומערבבים רק עד הבצק יוצר. אתה עדיין צריך לראות חתיכות קטנות של חמאה.
הפוך על משטח עבודה, לחלק את הבצק ב 1/2, וצורה לתוך 2 דיסקים עגולים, שטוחים. לעטוף בנפרד בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות לפני השימוש. (או, להכניס למקרר עד 48 שעות או להקפיא עד 1 חודש לפני השימוש. אם קפוא, לתת להפשיר במקרר לילה לפני מתגלגל החוצה.) כאשר מגיע הזמן לגלגל את הבצק, לתת את הבצק להתחמם במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר. אבק משטח עבודה עם רק כמה כפות קמח ולשמור קצת קמח נוסף בהישג יד. אם אתה רוצה, אתה יכול לגלגל את הבצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה (flouring את הסדין התחתון ואת החלק העליון של הבצק לפני גלגול), מה שהופך את זה הרבה יותר קל להעביר למחבת מאוחר יותר. עם זאת, לא תוכל לבדוק את התקדמות הבצק בקלות. זה לגמרי תלוי בך.
מפזרים מעט קמח על גבי הבצק ומתחילים להתגלגל החוצה מהמרכז עם משיכות מהירות וקלות. אל תדאגו אם הקצוות לפצל קצת; להתרכז מקבל מעגל טוב הולך מהמרכז. להרים ולסובב את הבצק 1/4 לפנות כל דקה או כך כדי לעזור להבטיח אפילו מתגלגל. הבצק צריך להרגיש חלק ורך; יש אומרים שזה צריך להרגיש כמו החלק הפנימי של האמה שלך. אם הוא מקבל דביק, מפזרים על קצת יותר קמח, אבל לא עושה את זה יותר מ 2 או 3 פעמים; הבצק יספוג יותר מדי קמח. במקום זאת, החזירו אותו למקרר למשך 15 דקות כדי לחזק את החמאה. שמור מתגלגל עד המעגל הוא לפחות 2 אינץ 'גדול יותר המחבת שלך (למשל, 11 אינץ 'רחב עבור מחבת פאי 9 אינץ'), או 3 אינץ ' גדול יותר עבור פשטידות צלחת עמוקה.
הכינו את הפאי או את מחבת הטארט בקרבת מקום. אנחנו תמיד משתמשים במחבתות אלומיניום כבדות, כי נראה שמחבתות זכוכית אופות את הקרום מהר מדי. עם זאת, אנו יודעים כי היתרון של זכוכית הוא שאתה יכול בקלות לבדוק את הצבע של הקרום. שוב, זה תלוי בך. כל בחירה תעבוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
13
כדי להעביר את הקרום למחבת, אנו מוצאים את זה הכי קל לגלגל קרום סיים על המערוך, ואז בעדינות לפרוס אותו במחבת. או, אתה יכול לקפל אותו בעדינות ברבעים, להרים אותו, למקם את נקודת המרכז על מרכז המחבת, ולפתוח אותו למחבת. אם משתמשים בנייר שעווה, לקלף את השכבה העליונה, להפוך את הקרום בעדינות לתוך המחבת, לקלף את הנייר הנותר. ודא כי הבצק מותר להתיישב לחלוטין לתוך המחבת.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
לא למתוח ולחץ על הבצק לתוך הפינות; בצק מתוח סביר להתכווץ בחזרה כאשר אתה אופה אותו. במקום זאת, להרים את הקצוות של הקרום כדי לתת לו להתיישב לתוך הפינות. אם הבצק קצת נקרע, אל תדאגי, נתפור אותו בעוד דקה. באמצעות מספריים או סכין חדה, לקצץ את הבצק בתוך 3/4 אינץ ' של השפה. השתמש בכל שאריות נוספות כדי לתקן את הקרום, לחיצה עם האצבעות שלך (להרטיב אותם במידת הצורך) או להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
מספריים מטבח
רול פירות צהוב אחד
15
עבודה סביב השפה, להפוך את הקרום תחת עצמו (לא מתחת לשפת המחבת) כדי להפוך קצה עבה, לחיצה עליו בחוזקה על המחבת כדי להפחית הצטמקות. כדי לקשט את השפה, פשוט לחץ על כל זה עם החלק האחורי של מזלג. לקבלת מראה קצת יותר מתקדם, לחץ על האגודל והאצבע של יד אחת יחד. השתמש בהם כדי לדחוף בעדינות את השפה הבצק העבה החוצה, תוך דחיפה פנימה עם האצבע של היד השנייה, כך שהם מצטלבים ב "V" עם הבצק שביניהם. חזור על כל רחבי השפה כדי להפוך את קצה גלי. צ ' יל 20 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
מחממים את התנור ל 375 מעלות. קו החלק הפנימי של הקרום הצונן עם רדיד אלומיניום (לא להתהפך על השפה, אבל להשאיר את תוספת מזדקר כך שיש לך משהו להיאחז). מלא את נייר כל הדרך עד החלק העליון של הקליפה עם משקולות עוגה, אורז, או שעועית יבשה. (משקולות עוגה הן מתכת לשימוש חוזר או כדורי קרמיקה המחזיקים את הקרום במקום כפי שהוא אופה. אתה יכול לקנות אותם בחנויות אספקת בישול.)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
17
אופים 25 עד 30 דקות, עד יבש ומתחיל להפוך "בלונדיני". הרם את נייר הכסף ואת המשקולות מתוך הקליפה ואופים עוד 10 עד 15 דקות, בודק לעתים קרובות כדי למנוע overbaking, עד חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman