קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס קלויה קלאסית

עוגת קרם קוקוס קלויה קלאסית
קלסי עוגת קרם קוקוס קלוי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 431 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא חלב קוקוס מעורבב היטב, שמנת כבדה, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלוי, ו עוגת קרם קוקוס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים את החמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים המשמשים מספריים-אופנה עד החמאה היא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מפזרים 1 כף של המים על התערובת, ערבוב עם מזלג כדי להרטיב אותו באופן שווה. המשך הוספת מים עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד כאשר קצת קטן נלחץ בין האצבעות; לא מעביד את הבצק. לחץ את הבצק יחד לכדור ללוש קלות. לעצב את הבצק לדיסק, לעטוף בנייר שעווה, להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מעבירים את הבצק לצלחת עוגת זכוכית בגודל 9 אינץ ' ולוחצים בעדינות על המאפה כלפי מטה ומעלה בצידי הצלחת. סובב את הבליטה מתחת ומחץ את הקצוות. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של הקליפה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
בשורה פגז העוגה עם חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה, לחיצה עליו בנוחות לתוך החלק התחתון ועל הצדדים, ולמלא אורז מבושל או שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים את הקרום במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר את רדיד ואורז ואופים במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
כדי להפוך את המילוי: להביא את חלב הקוקוס רק לרתיחה בסיר כבד גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
הסר את המחבת מהחום ומכסה כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
היכו את חלמוני הסוכר והביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה בקערה עמוקה גדולה עד עבה מאוד חיוור והנפח גדל לפחות שלוש פעמים. להפחית את המהירות בינוני להכות את הקמח, קורנפלור, ומלח, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. בזמן מכות, בהדרגה לשפוך את חלב קוקוס חם. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, עד שזה מגיע לרתיחה ומתעבה, ואז להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את החמאה, ולהקציף עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
להוסיף 3/4 כוס הקוקוס ו 1/2 כפית של וניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
16
להעביר את הקרם מאפה לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם. מכסים את פני השטח בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות ומקררים למשך כ-2 שעות, עד שקירור יסודי ולהגדיר, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
הכה את השמנת הכבדה עם הסוכר של הממת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה בקערה עמוקה גדולה עד שהיא מחזיקה פסגות נוקשות כאשר המקצף מורמים. מקציפים את הוניל שנשאר. עם מרית גומי, לקפל כרבע של קצפת לתוך קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קרם מאפהקרם מאפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
להעביר את הקרם בצק לקרום להחליק את החלק העליון עם מרית קיזוז קטן.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
19
מורחים את שאר הקצפת מעל עם מרית קיזוז נקי. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד 4 שעות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
20
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם קוקוס קלוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
21
הגשה חתוכה לחתיכות.
22
מ Luscious קוקוס קינוחים על ידי לורי Longbotham. Text copyright © 2009 by Lori Longbotham; photographs copyright © 2009 by Lucy Schaffer. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב