קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס קלויה קלאסית

עוגת קרם קוקוס קלויה קלאסית
קלסי עוגת קרם קוקוס קלוי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 431 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא חלב קוקוס מעורבב היטב, שמנת כבדה, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלוי, ו עוגת קרם קוקוס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים את החמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים המשמשים מספריים-אופנה עד החמאה היא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מפזרים 1 כף של המים על התערובת, ערבוב עם מזלג כדי להרטיב אותו באופן שווה. המשך הוספת מים עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד כאשר קצת קטן נלחץ בין האצבעות; לא מעביד את הבצק. לחץ את הבצק יחד לכדור ללוש קלות. לעצב את הבצק לדיסק, לעטוף בנייר שעווה, להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מעבירים את הבצק לצלחת עוגת זכוכית בגודל 9 אינץ ' ולוחצים בעדינות על המאפה כלפי מטה ומעלה בצידי הצלחת. סובב את הבליטה מתחת ומחץ את הקצוות. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של הקליפה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
בשורה פגז העוגה עם חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה, לחיצה עליו בנוחות לתוך החלק התחתון ועל הצדדים, ולמלא אורז מבושל או שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
אופים את הקרום במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר את רדיד ואורז ואופים במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
כדי להפוך את המילוי: להביא את חלב הקוקוס רק לרתיחה בסיר כבד גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
הסר את המחבת מהחום ומכסה כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
היכו את חלמוני הסוכר והביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה בקערה עמוקה גדולה עד עבה מאוד חיוור והנפח גדל לפחות שלוש פעמים. להפחית את המהירות בינוני להכות את הקמח, קורנפלור, ומלח, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. בזמן מכות, בהדרגה לשפוך את חלב קוקוס חם. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, עד שזה מגיע לרתיחה ומתעבה, ואז להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את החמאה, ולהקציף עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
להוסיף 3/4 כוס הקוקוס ו 1/2 כפית של וניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
16
להעביר את הקרם מאפה לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם. מכסים את פני השטח בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות ומקררים למשך כ-2 שעות, עד שקירור יסודי ולהגדיר, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
הכה את השמנת הכבדה עם הסוכר של הממת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה בקערה עמוקה גדולה עד שהיא מחזיקה פסגות נוקשות כאשר המקצף מורמים. מקציפים את הוניל שנשאר. עם מרית גומי, לקפל כרבע של קצפת לתוך קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
18
להעביר את הקרם בצק לקרום להחליק את החלק העליון עם מרית קיזוז קטן.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
19
מורחים את שאר הקצפת מעל עם מרית קיזוז נקי. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד 4 שעות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
20
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם קוקוס קלוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
21
הגשה חתוכה לחתיכות.
22
מ Luscious קוקוס קינוחים על ידי לורי Longbotham. Text copyright © 2009 by Lori Longbotham; photographs copyright © 2009 by Lucy Schaffer. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב