קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס קלויה קלאסית

עוגת קרם קוקוס קלויה קלאסית
קלסי עוגת קרם קוקוס קלוי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 431 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא חלב קוקוס מעורבב היטב, שמנת כבדה, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלוי, ו עוגת קרם קוקוס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים את החמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים המשמשים מספריים-אופנה עד החמאה היא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מפזרים 1 כף של המים על התערובת, ערבוב עם מזלג כדי להרטיב אותו באופן שווה. המשך הוספת מים עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד כאשר קצת קטן נלחץ בין האצבעות; לא מעביד את הבצק. לחץ את הבצק יחד לכדור ללוש קלות. לעצב את הבצק לדיסק, לעטוף בנייר שעווה, להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מעבירים את הבצק לצלחת עוגת זכוכית בגודל 9 אינץ ' ולוחצים בעדינות על המאפה כלפי מטה ומעלה בצידי הצלחת. סובב את הבליטה מתחת ומחץ את הקצוות. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של הקליפה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
בשורה פגז העוגה עם חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה, לחיצה עליו בנוחות לתוך החלק התחתון ועל הצדדים, ולמלא אורז מבושל או שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים את הקרום במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הסר את רדיד ואורז ואופים במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
כדי להפוך את המילוי: להביא את חלב הקוקוס רק לרתיחה בסיר כבד גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
הסר את המחבת מהחום ומכסה כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
היכו את חלמוני הסוכר והביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה בקערה עמוקה גדולה עד עבה מאוד חיוור והנפח גדל לפחות שלוש פעמים. להפחית את המהירות בינוני להכות את הקמח, קורנפלור, ומלח, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. בזמן מכות, בהדרגה לשפוך את חלב קוקוס חם. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, עד שזה מגיע לרתיחה ומתעבה, ואז להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את החמאה, ולהקציף עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
להוסיף 3/4 כוס הקוקוס ו 1/2 כפית של וניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
16
להעביר את הקרם מאפה לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם. מכסים את פני השטח בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות ומקררים למשך כ-2 שעות, עד שקירור יסודי ולהגדיר, או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
הכה את השמנת הכבדה עם הסוכר של הממת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה בקערה עמוקה גדולה עד שהיא מחזיקה פסגות נוקשות כאשר המקצף מורמים. מקציפים את הוניל שנשאר. עם מרית גומי, לקפל כרבע של קצפת לתוך קרם מאפה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
להעביר את הקרם בצק לקרום להחליק את החלק העליון עם מרית קיזוז קטן.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
19
מורחים את שאר הקצפת מעל עם מרית קיזוז נקי. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד 4 שעות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
20
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם קוקוס קלוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
21
הגשה חתוכה לחתיכות.
22
מ Luscious קוקוס קינוחים על ידי לורי Longbotham. Text copyright © 2009 by Lori Longbotham; photographs copyright © 2009 by Lucy Schaffer. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב