עוגת קרם קוקוס קלויה קלאסית
קלסי עוגת קרם קוקוס קלוי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 431 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא חלב קוקוס מעורבב היטב, שמנת כבדה, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלוי, ו עוגת קרם קוקוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית.
חותכים את החמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים המשמשים מספריים-אופנה עד החמאה היא בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים 1 כף של המים על התערובת, ערבוב עם מזלג כדי להרטיב אותו באופן שווה. המשך הוספת מים עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד כאשר קצת קטן נלחץ בין האצבעות; לא מעביד את הבצק. לחץ את הבצק יחד לכדור ללוש קלות. לעצב את הבצק לדיסק, לעטוף בנייר שעווה, להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 425 ° F.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12-13 אינץ'.
מעבירים את הבצק לצלחת עוגת זכוכית בגודל 9 אינץ ' ולוחצים בעדינות על המאפה כלפי מטה ומעלה בצידי הצלחת. סובב את הבליטה מתחת ומחץ את הקצוות. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של הקליפה עם מזלג.
בשורה פגז העוגה עם חתיכת רדיד אלומיניום כבד חובה, לחיצה עליו בנוחות לתוך החלק התחתון ועל הצדדים, ולמלא אורז מבושל או שעועית.
אופים את הקרום במשך 12 דקות.
הסר את רדיד ואורז ואופים במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה תיל.
כדי להפוך את המילוי: להביא את חלב הקוקוס רק לרתיחה בסיר כבד גדול על חום בינוני.
הסר את המחבת מהחום ומכסה כדי להתחמם.
היכו את חלמוני הסוכר והביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה בקערה עמוקה גדולה עד עבה מאוד חיוור והנפח גדל לפחות שלוש פעמים. להפחית את המהירות בינוני להכות את הקמח, קורנפלור, ומלח, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. בזמן מכות, בהדרגה לשפוך את חלב קוקוס חם. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, עד שזה מגיע לרתיחה ומתעבה, ואז להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את החמאה, ולהקציף עד מותך.
להוסיף 3/4 כוס הקוקוס ו 1/2 כפית של וניל.
להעביר את הקרם מאפה לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם. מכסים את פני השטח בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות ומקררים למשך כ-2 שעות, עד שקירור יסודי ולהגדיר, או עד 1 יום.
הכה את השמנת הכבדה עם הסוכר של הממת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה בקערה עמוקה גדולה עד שהיא מחזיקה פסגות נוקשות כאשר המקצף מורמים. מקציפים את הוניל שנשאר. עם מרית גומי, לקפל כרבע של קצפת לתוך קרם מאפה.
להעביר את הקרם בצק לקרום להחליק את החלק העליון עם מרית קיזוז קטן.
מורחים את שאר הקצפת מעל עם מרית קיזוז נקי. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד 4 שעות, לפני ההגשה.
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם קוקוס קלוי הנותרים.
מ Luscious קוקוס קינוחים על ידי לורי Longbotham. Text copyright © 2009 by Lori Longbotham; photographs copyright © 2009 by Lucy Schaffer. Published by Chronicle Books LLC.