קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קינמון שוקולד

עוגת קרם קינמון שוקולד
עוגת קרם קינמון שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 543 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר קינמון, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים יחד את כל מרכיבי הקרום. לחץ על תחתית ומעלה בצד של צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
אופים עד סט, 12 עד 15 דקות, ואז מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
ממיסים שוקולד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים יחד קורנפלור ו 2 כפות סוכר חום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד ביצים וחלמונים שלמים בקערה אחרת, ואז לטאטא בתערובת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים יחד חלב, שמנת, מלח, ונותר סוכר חום בסיר בינוני כבד ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
יוצקים חצי מתערובת חלב לתערובת ביצים בזרם איטי, מטאטאים, ואז שופכים תערובת ביצים לתערובת החלב הנותרת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך שוקולד נמס לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מעבירים מילוי חם לקרום ולקור, פני השטח שלו מכוסים קלף, עד המילוי קר, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1
Beat שמנת עם ממתקים סוכר וקינמון באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות. כפית מעל מילוי צונן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
החזק שוקולד בידיים שלך (או מיקרוגל על כוח נמוך במרווחים של 10 שניות) עד משטח מתרכך מעט. באמצעות מקלף ירקות (רצוי בצורת Y)," לקלף " תלתלי שוקולד גדולים על מגבת נייר. אם תלתלים הם שבירים מדי או לא טופס בקלות, לחמם שוקולד רק עד משטח מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מפזרים תלתלים על עוגה.
1
* קרום יכול להיות אפוי 2 ימים קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף בנייר כסף (פעם מגניב), בטמפרטורת החדר.* העוגה יכולה להיות מקוררת, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד( קר פעם), עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ