חביתת בייקון, אבוקדו וגבינה
חביתת בייקון, אבוקדו וגבינה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 549 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מקלות אפייה כולם-קיצור ירקות, בייקון, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -42 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: חביתת בייקון וגבינת שמנת מגולגלת, חביתת בייקון עם גבינת קומטה ופטרוזיליה, ו חביתת בייקון, תפוח וגבינה כחולה.
הוראות
מערבבים יחד, בקערה קטנה, עגבנייה, בצל, ג ' לפנו, כוסברה, מיץ ליים, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מקציפים יחד ביצים, מים ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים 1/2 כף קריסקו, במחבת בגודל 8 אינץ', רצוי טפלון, על אש גבוהה בינונית, עד שהקצף שוכך.
יוצקים פנימה 1/6 את תערובת הביצים באופן שווה על תחתית המחבת. מבשלים במשך 1 דקה, או עד שהוא מוגדר.
מפזרים 1/2 את החביתה עם 1/6 של בייקון, 1/6 של אבוקדו ו 1/6 של גבינת מונטריי ג ' ק; לבשל את החביתה במשך 1 דקה, או עד שהוא מוגדר.
מקפלים חביתה מעל המילוי, מעבירים לצלחת ושומרים על חום.
חזור על הפעולה באותו אופן עם שאר הקריסקו, תערובת הביצים, בייקון, אבוקדו וגבינת מונטריי ג ' ק.